GRADONAČELNIK OBIŠAO KLIZIŠTE

 

Gradonačelnik Dalibor Domitrović i njegov zamjenik Danijel Vukelja, s direktorom Vodovoda i kanalizacije Zdravkom Paušićem, predsjednikom mjesnog odbora Sv. Jakov Ivicom Vučićem i voditeljem odsjeka za prostorno uređenje Zdravkoma Salopekom, obišli su klizište u ulici Šetalište Krlenac, koje već opasno prijeti kućama. Tako su već pomalo očajni vlasnici objekata na jednom dijelu ulice, konačno dočekali malo empatije od gradskih vlasti. Rekli bi - treća sreća. Jer do sada, dva prijašnja gradonačelnika, Magdić i Turković, valjda od silnog posla, nisu našli barem malo vremena obići to područje i porazgovarati s ljudina. Domitrović je pokazao daleko više razumijevanja za ovaj problem, razgovarao je s ljudima, zanimao se za štete od poplave, a što se tiče sanacije samog kolnika i klizišta, smatra da je za sve potreban jedan kvalitetniji zahvat. Za sada bi se novim asfaltom prevukao dio primetnice u dužini od stotinjak metara, a onda bi se prišlo izradi projekta koji bi dugoročno riješio ovaj problem. Stanari najugroženijeg dijela Šetališta Krlenac, kojima zbog klizišta pucaju temelji kuća, izrazili su zadovoljstvo što je konačno netko i za njihove probleme pokazao malo razumijevanja. Nadaju se da neće dugo čekati na konačno rješenje.

Photo by Danijel

2. 10. 2017.

Nebojša Magdić

 

Komentari  

#11 Krivnja 2017-10-04 16:19
E tako, dobro veliš. Para nigdje, a usotalom zato su i izabrani. Dogovor je dogovor, politika je nad svim, a ogulinske ovčice misle da su političari od riječi. Neka, barem će se prokazati lažni ovi "klekaši" i ostali dušekvaritelji. Netko je morao spasiti hdz. njihova kolacijski nikadimenovana partija. I tako u krug. Ali opet će izbori, opet će ceste, novi direktori, upravitelji, odbori ovo ono...i opet ispočetka. A narodu godine života prolaze..Citat og:
Očito će trebat studija izvodljivosti (fisibility) i troškova (cost benefit).
Nek naruče od IGH i kasnije će znat troškove. Očito je nemoguće na lokalnoj razini to rješavati krpanjem. Samo tko će dijelit troškove to je pitanje očigledno je kopanje kanalizacije stanje pogoršalo. Žao mi je što je ovu vlast puno kostura iz ormara dočekalo, ali uostalom zato su i izabrani.
Citat
#12 Nešo 2017-10-05 15:02
Opet su se neki zaigrali. Tema je klizište, o tome pišem već nekoliko godina i kada se konačno nešto pozitivno počne događati, oni mlate po svome. Kakve veze radio ima s klizištem, kakve veze ima KGB i UDBA sa klizištem, kakve veze imaju komunjare i Goli otok s klizišterm. Nikakve. I zato su oni i još nekoliko tematskih lutalica - BRISANI.
Citat
#13 ... 2017-10-12 17:56
Čitam da će riještit to klizište.
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi