SDP - NOVO VODSTVO

 

U Domu željezničara u Ogulinu održana je u nedjelju, 12. studenog, izborna konvencija SDP-a Ogulin. Prema izbornim pravilima koje je donijelo Predsjedništvo SDP-a Hrvatske izborni proces je trajao 7 sati, od 10:00 do 17:00 sati. Kandidati su birani preferencijalnim načinom.

Dalibor Domitrović je novi predsjednik ogulinskog SDP-a. Odlučili su tako članovi stranke, a njegovi zamjenici su Daniel Vukelja i Bojan Prebežić. U Gradski odbor stranke izabrano je 11 članova, a to su: Petar Brozović, Nevenka Dujmić, Željko Gračanin, Zlatko Mrvoš, Nikola Požega, Dalibor Prebežić, Jurica Pribanić, Ivana Salopek Šumonja, Željko Tonković, Igor Trbović i Kruno Turković.

Dosadašnji predsjednik Ivan Vuković podnio je izvješće o radu i pri tom je naglasio kako se nakon 20 godina povlači s čelnog mjesta SDP-a Ogulina jer je došlo vrijeme za nove ljude, za one koji su dugododišnji članovi SDP-a i koji su uspjeli donijeti promjene u gradu, nakon punih 27 godina. Nije se kandidirao ni za Gradski odbor, jer smatra da nema potrebe za gomilanjem funkcija. Kao član Glavnog odbora SDP-a Hrvatske, te kao potpredsjednik Županijske skupštine Karlovačke županije, može dovoljno dati svoj doprinos u radu stranke.

Vuković se osvrnuo na glavne ciljeve i zadatke SDP-a, a to su briga o socijalnoj jednakosti i jednake šanse svima. Hrvatska treba postati država, rekao je, koja će ponuditi dobro socijalno i mirovinsko osiguranje, besplatno školstvo i ustavna i radna prava svim svojim građanima.

„Mi u SDP-u gradimo društvo u kojem su sloboda, rad i jednakost najveće vrijednosti, a smjerovi koje zagovaramo su čisti računi u pretvorbi i upravljanju državnom imovinom, nastavak reforme školstva, zaštita radnika i razvoj poduzetništva“ – zaključio je Ivan Vuković.

Novi predsjednik SDP-a i gradonačelnik Dalibor Domitrović zahvalio je jednoglasnoj podršci i komentirao zlobne izjave pojedinaca koji kažu da Vuković i Mrvoš, a ne gradonačelnik i njegovi zamjenici, vode grad.

„Grad vodimo nas troje, ali uz podršku SDP-a!“ – rekao je Domitrović i dodao da treba raditi pametno i postaviti Ogulin na zdrave noge, a pozitivni vjetrovi na polju gospodarstva već su zapuhali.

Konvencija je završila čvrstim stiskom ruke bivšeg i sadašnjeg predsjednika, koji vjeruju u pobjedu i na sljedećim izborima.

 

13. 11. 2014.

Izvor: OGportal

Komentari  

#51 ohoetayu 2018-10-17 12:43
[censored]doxycyclin e-cheapbuy.site/ - doxycycline-cheapbuy .site.ankor onlinebuycytotec.sit e.ankor
Citat
#52 izuxiixip 2018-10-17 13:05
doxycycline-cheapbuy .site.ankor: [censored]doxycyclin e-cheapbuy.site/ onlinebuycytotec.sit e.ankor
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi