SDP - NOVO VODSTVO

 

U Domu željezničara u Ogulinu održana je u nedjelju, 12. studenog, izborna konvencija SDP-a Ogulin. Prema izbornim pravilima koje je donijelo Predsjedništvo SDP-a Hrvatske izborni proces je trajao 7 sati, od 10:00 do 17:00 sati. Kandidati su birani preferencijalnim načinom.

Dalibor Domitrović je novi predsjednik ogulinskog SDP-a. Odlučili su tako članovi stranke, a njegovi zamjenici su Daniel Vukelja i Bojan Prebežić. U Gradski odbor stranke izabrano je 11 članova, a to su: Petar Brozović, Nevenka Dujmić, Željko Gračanin, Zlatko Mrvoš, Nikola Požega, Dalibor Prebežić, Jurica Pribanić, Ivana Salopek Šumonja, Željko Tonković, Igor Trbović i Kruno Turković.

Dosadašnji predsjednik Ivan Vuković podnio je izvješće o radu i pri tom je naglasio kako se nakon 20 godina povlači s čelnog mjesta SDP-a Ogulina jer je došlo vrijeme za nove ljude, za one koji su dugododišnji članovi SDP-a i koji su uspjeli donijeti promjene u gradu, nakon punih 27 godina. Nije se kandidirao ni za Gradski odbor, jer smatra da nema potrebe za gomilanjem funkcija. Kao član Glavnog odbora SDP-a Hrvatske, te kao potpredsjednik Županijske skupštine Karlovačke županije, može dovoljno dati svoj doprinos u radu stranke.

Vuković se osvrnuo na glavne ciljeve i zadatke SDP-a, a to su briga o socijalnoj jednakosti i jednake šanse svima. Hrvatska treba postati država, rekao je, koja će ponuditi dobro socijalno i mirovinsko osiguranje, besplatno školstvo i ustavna i radna prava svim svojim građanima.

„Mi u SDP-u gradimo društvo u kojem su sloboda, rad i jednakost najveće vrijednosti, a smjerovi koje zagovaramo su čisti računi u pretvorbi i upravljanju državnom imovinom, nastavak reforme školstva, zaštita radnika i razvoj poduzetništva“ – zaključio je Ivan Vuković.

Novi predsjednik SDP-a i gradonačelnik Dalibor Domitrović zahvalio je jednoglasnoj podršci i komentirao zlobne izjave pojedinaca koji kažu da Vuković i Mrvoš, a ne gradonačelnik i njegovi zamjenici, vode grad.

„Grad vodimo nas troje, ali uz podršku SDP-a!“ – rekao je Domitrović i dodao da treba raditi pametno i postaviti Ogulin na zdrave noge, a pozitivni vjetrovi na polju gospodarstva već su zapuhali.

Konvencija je završila čvrstim stiskom ruke bivšeg i sadašnjeg predsjednika, koji vjeruju u pobjedu i na sljedećim izborima.

 

13. 11. 2014.

Izvor: OGportal

Komentari  

#51 !?! 2017-11-21 21:56
Citat Malo soli na ranu:
Banana je imao prugu u zoni, ali teti Roži ni padalo jeftino kad more skupo rješenje.

A to je bilo jeftino rjesenje...da bas...kao sto je tada kao clan uprave HZ ifrastrukture progurao potporni zid pruge uvjetovan retencijom a sada vise nemoze tako ILI NIJE MOGLO NITI ONDA ALI NIJE HTIO ILI ZNAO RECI KAJ TREBA...
Citat
#52 * 2017-11-21 23:52
Apsolutno točno Podsjetnik. Ovi neuki navijači lijevih ili desnih samo zatupljuju narod. Sasvim je normalno da će vlasnik firme kontaktirati gradsku vlast a u slučaju Bjelina to je bio HDZ. Da je bio na čelu grada SDP onda bi s njima razgovarali. Čemu nekome pripisivati lažne zasluge kad mi unašem Gruntovcu znamo sve.
Citat
#53 Rus 2017-11-22 11:06
#51 !?! 2017-11-21 21:56
Citat Malo soli na ranu:

Banana je imao prugu u zoni, ali teti Roži ni padalo jeftino kad more skupo rješenje.


A to je bilo jeftino rjesenje...da bas...kao sto je tada kao clan uprave HZ ifrastrukture progurao potporni zid pruge uvjetovan retencijom a sada vise nemoze tako ILI NIJE MOGLO NITI ONDA ALI NIJE HTIO ILI ZNAO RECI KAJ TREBA...

Banana kada je plakao da ga ubace u upravu Hž infre, zbog vjernosti SDP-u uletio je kao politički direktor. Stručni su bili drugi.
U Ogulinu se je hvalio kako je on jako važan lik, a guzice bi dao Milanoviću i mateljanu u ono vrijeme.

jedan ogulinski mudrac kaze (živio pred 800 godina) ,, hahahah, neki ljudi imaju dva lica, kao guzica dvije polovice,,,

SDP će to rješiti ,, Grumf i Vukelja, hahahahhahahaha
Citat
#54 Podsjetnik 2017-11-22 11:17
Podsjetio bih uvaženog Rusa da je tada bio Gradonačelnik g. Turković, dipl. Inž. Građevine, dvadeset godina direktor Sekcije za pruge, pa je mogao PREDLOŽITI kaj treba napraviti... I to isto kao stručnjak HŽa može i sada..
A vidim da vam je Banana noćna mora. Daj đorete vi bolje.
Citat
#55 SDP 2017-11-22 11:26
Banans je toliko virio iz guze Milanović da ga je Zoki i Milanka, maknuli sa liste za Sabor kao jedinog predsjednika Županijske organizacije. Toliko o poslanju i uvlačenju. A o struci opet Zoki - stavio ga je u povjerenstvo za Riječku prugu. Čini mi se da se time, i danas, za vrime HDZa, još uvijek bavi.
Citat
#56 ... 2017-11-22 14:41
Bananu nisu htjeli na listi jer se ponasao kao seljacina, previse pije a nije kapacitet za Sabor. Pitajte Mateljana. Zokijinog I Milankinog drugs.
Citat
#57 . 2017-11-25 18:36
A da se vi sa željeznice nađete negdje u bitriji i riješite svoje sukobe, umjesto da nas ovdje masirate. A kad smo već kod Banane onda je bez dileme on najjači političar u Ogulinu.I bori se za svoje kao što je normalno da se Vučić bori za svoje.Gdje vi vidite problem. Nema ga osim ove trojice na slici koji su novo vodstvo SDPa. :sad:
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi