OGULINSKI FESTIVAL BAJKE - VEĆ 13.

Ovog vikenda, 8. do 10. lipnja, u našem grsadu biti će raspjevano, veselo  i razdragano.  Održava se, već 13. Ogulinski festival bajke. A na festivalu svega: kreativne radionice, vožnja vlakićem Bubi,  make up šator, razne predstave, nogometni turnir i još puno atraktivnih  događanja. OFB je jedan od najznačajnijih festivala posvećenih najmlađima, u “zavičaju bajke” – rodnom gradu Ivane Brlić Mažuranić Ogulinu.

Svečano otvorenje 13. Ogulinskog festivala bajke je sutra u 11,oo sati na sceni Regoč. Novi umjetnički direktor OFH Aleksandar Kovačević, koji je došao umjesto poznatog hrvatskog kazališnog i filmskog redatelja Marija Kovača,  kaže kako će se na   „šest  lokacija ukupno održati 22 predstave, 16 pripovijedanja, uz brojne kreativne radionice i ostale  popratne sadržaje kao što je vožnja  turističkim vlakićem Bubi do polaganja ispita za vozačku dozvolu za letenje na metli. Kroz interakciju izvođača i posjetitelja, 13. Ogulinski festival bajke želi, osobito obiteljima i djeci, pružiti poseban doživljaj zajedništva, povezanosti i aktivnog sudjelovanja u pripremljenim programima."

Evo nekoliko sličica s prošlih festivala.

 

 

 

Photo by Nešo-Skorašnk

7. 6. 2018.

Nebojša Magdić

 

Komentari  

#1 kekec 2018-06-07 20:50
Najbolja i najpozitivnija stvar koja se dogodila Ogulinu od osamostaljena , s obzirom da na festivalu bajki najvise participiraju djeca veselju i pozitivnoj energiji nema kraja , kada bi bar svaki drug dan imali ovoliku kolicinu pozitivne energije u gradu , gdje bi nam bio kraj . Svaka cast ljudima koji su osmislili i sproveli festival bajke u djelo . :-)
Citat
#2 Rafaelo 2018-06-08 10:10
Festival bajke, dani Ilme Murske, Frankopanske večeri, folklorni festival, Advent, fešta motociklista na Kneji. Za to organizatorima sve pohvale.
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi