BARAĆEVE ŠPILJE, AQUATIKA I IVANINA KUĆA BAJKE - ZAJEDNO U PROMOCIJI

Tri turističke atrakcije u karlovačkoj županiji: Javna ustanova Baraćeve špilje, Centar za posjetitelje Ivanina kuća bajke i Javna ustanova Aquatika – Slatkovodni akvarij od sada surađuju jer imaju zajednički cilj  – promociju fokusiranu prema stranim turistima.

– Sinergija i stvaranje zajedničke turističke priče o prirodnoj i kulturnoj baštini kroz moderne centre za posjetitelje olakšat će komunikaciju s turistima, umrežiti turističku ponudu i potaknuti turiste na istraživanje destinacije, a time i duže zadržavanje u samoj destinaciji, poručuju sve tri ravnateljice Margarita Maruškić Kulaš (Aqutika), Tihana Oštrina (Baraćeve špilje) i Ankica Puškarić (Ivanina kuća bajke).

U krugu od nekoliko sati vožnje turisti mogu posjetiti ove tri atrakcije i uz letak s kuponima ostvariti popust na ulaznice u Aquatiku i Ivaninu kuću bajke u iznosu od 10% na individualne ulaznice u srpnju i kolovozu.

– Ovom zajedničkom promotivnom akcijom aktivirali smo sporazum o suradnji kojeg je Grad Karlovac tijekom projekta izgradnje Aquatike potpisao s Baraćevim špiljama i Ivaninom kućom bajke, a čime se potaknulo umrežavanje dionika turističke ponude s ciljem povećanja vidljivosti na turističkom tržištu. Letak će se distribuirati u sve tri ustanove te u turističkim informativnim centrima i smještajnim objektima u Rakovici, Ogulinu, Karlovcu i Zagrebu. Privatni iznajmljivači mogu preuzeti letke u lokalnim turističkim zajednicama.

Ravnateljice su pozivale i sve pružatelje usluga u turizmu na području Karlovačke županije da se na sličan način umrežavaju i jačaju ponudu cijele destinacije, a svojim gostima preporuče posjećivanje njihovih triju atrakcija.

– Jer gost koji destinaciju kvalitetno upozna i u njoj stvori lijepe uspomene, rado će se vratiti i preporučiti nas svojim prijateljima. Jedinstvena kuća bajke, jedini slatkovodni akvarij u Hrvatskoj i prirodne ljepote podzemlja zasigurno su vrijedni turistički aduti koje vrijedi posjetiti.

5. 7. 2018.

Radio Mreržnica

Komentari  

#1 doktor znanosti 2018-07-09 23:52
Večer klapske pisme !

Posjećenost nikakva. Po partijskoj dužnosti došli njih 20.

Radite grešku, pjevate u dvorištu kule. Možete drugi put pjevati u parku. Bilo bi više ljudi. Barem oni koji sjede pridavali bi dojam popunjenosti prostora.

Pjevačima svaka čast i to na trudu, volontiranju, druženju i očuvanju tradicije. Nikolina maše ručicama ali ona nikada neće biti naša Lidija.

SDP vlast nije sjela ogulincima i zato je manja posječenost. Vaša publika očito sluša narodnjake. Stoga im treba pružiti i taj ugođaj.
Sve u svemu očekujući neki pomak na bolje mi smo se vratili tri koraka unatrag.

Jebaj ga....
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi