U OGULINU SADA MOŽETE PARKIRATI BRŽE I JEDNOSTAVNIJE

U suradnji  IT tvrtke Infoart i našeg Stambeno komunalnog gospodarstva d.o.o. Ogulin,  svim stanovnicima Ogulina kao i domaćim te inozemnim posjetiteljima sada je omogućeno brže i još povoljnije parkiranje. Jedino što je potrebno učiniti je preuzeti besplatnu PayDo mobilnu i web aplikaciju. Tako sada na jednostavan način privatni i poslovni korisnici mogu podmiriti trošak satnih parkirnih karata kao i platiti dnevne parkirne karte izdane od strane kontrolora. Do kraja kolovoza bit će omogućeno i plaćanje komercijalnih karata - mjesečnih, polugodišnjih i godišnjih.

Naš grad je dvadeset i druga po redu lokacija s aktiviranom PayDo uslugom globalno prepoznate IT tvrtke Infoart kojom građani koji su do sada plaćali parkiranje putem SMS-a konkretno i svakodnevno štede. Aplikacija ne koristi SMS protokol pa tako pri parkiranju građani više ne moraju plaćati troškove mobilnih operatera. Osim toga, usluga koristi i svima koji do sada uopće nisu mogli plaćati SMS-om, poput brojnih turista na odmoru diljem zemlje zbog kojih je aplikacija dostupna i na stranim jezicima.

 

Osim što se plaćanjem PayDo aplikacijom štedi jer nema troškova mobilnih operatera, trenutno je aktivna i promotivna pogodnost za korisnike Mastercard® kartica: 10% od plaćenog iznosa za satne karte vraća se korisniku na promotivni račun kojeg može koristiti prilikom budućeg plaćanja parkiranja.

 

„U prošloj godini u gradu Ogulinu parking je putem SMS-a bio plaćen čak 55.000 puta. Ako tu brojku pomnožimo sa 0,69 kn naknade koja odlazi mobilnim operaterima dobiva se iznos veći od 37.000 kuna. Uvođenjem PayDo aplikacije cilj nam je da upravo taj novac ostane u džepovima naših sugrađana. Do kraja kolovoza unutar aplikacije bit će dostupna i mogućnost kupnje komercijalnih karata za fizičke i pravne osobe pa će tako i tvrtke svojim zaposlenicima putem kreditnih kartica moći kupiti mjesečnu, polugodišnju i godišnju pretplatnu kartu, a uz momentalno izdavanje R-1 računa koji stiže putem elektronske pošte. Još jedan od ciljeva nam je olakšati plaćanje parkiranja domaćim i stranim turistima kojih je u Ogulinu svakom danom sve više,“ istaknuo je prokurist tvrtke SKG Ogulin d.o.o. Milorad Šegan.

 

Aplikacija PayDo, diljem zemlje popularno nazivana Pajdo, trenutno je osim u Ogulinu, dostupna i u Karlovcu, Bjelovaru, Varaždinu, Splitu, Dubrovniku, Novom Vinodolskom, Osijeku, Poreču, Crikvenici, Rovinju, Samoboru, Sisku, Slavonskom Brodu, Šibeniku, Zadru, Puli, Vukovaru, Vodicama, Vodnjanu i gradovima Rabu te Korčuli. Uskoro se očekuje aktivacija i u ostalim gradovima, uključujući i Zagrebu, kako bi usluga bila dostupna na nacionalnom nivou. Aplikacija PayDo omogućena je za najpopularnije mobilne platforme iOS i Android (App Store i Google Play), a može se preuzeti i na web stranici: www.paydo.hr

 

10. 8. 2018.

Nebojša Magdić

 

Komentari  

#11 Fontana 2018-08-14 23:24
Kaj ni tema fontana na placu?
Citat
#12 fran 2018-08-16 10:04
Komunistu, u kojoj državi živiš? U Lipoj ne!
Ti nebi o srbi? Hm. Gdje ti je kolijevka? A sada ovdi popuješ.Kad se vraćaš?
Citat
#13 Komunist 2018-08-16 18:00
zivim na prapuca , susedi smo , kad ces zazvat na kavicu :P
Citat
#14 fran 2018-08-17 12:39
Da li si i ti prešal u pametnjakoviće? Ide te isto ko njih.

A, znači Brajak si! Lipo. Da imam takveg suseda bi se odavno odselila. Sada mi je laknulo, ostajem još na svom numeru. Pročitaj si u jednom od gornjih postova komentar na tvoju poslušnost propaloj politici i tvojim idealima izašlih iz te politike.
Citat
#15 Komunist 2018-08-17 17:50
Nisam ja brajak , brajki su vucicani , ups Neso nemoj me brisat :oops:
Citat
#16 fran 2018-08-20 13:19
Komi, pitala sam Vučićane neke pa su mi, ali svi do jednoga i jedne, rekli da su Brajki preko vode, preko Jula suhega s vodom, tj. s bukovničke/prapućans ke strane. Prema temu si čisti Brajak! ako stanuješ gdje si rekal.
Citat
#17 Komunist 2018-08-25 00:19
Ako su vucicani rekli da sam brajak neka bude tako , medjutim mene vise zanima kaj velu vucicani o aleksandru vucicu premijeru vlade srbije , kaj je tek on , cetnik ,brajak ili oboje :P
Citat
#18 Numbers 2018-11-17 08:18
Simply sure your profits pays for your advertising premium.
It simply means, compared to the W3C standard. It is important for
a website to look clean and simple. Work your own hours and
all by yourself terms.

Feel free to surf to my web-site: seo name: [censored]www.adam-e ve-sex-toys.com/__me dia__/js/netsoltrade mark.php?d=austudio. global%2Fservices%2F product%2F2-web-desi gn-and-development-s ervice
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi