FORMULA DRIVER 2018. NA STAZI KLEK

Nakon što su prošli vikend kroz Ogulin jezdili bajkeri iz čitave Hrvatske i družili se na već legendarnoj Kneji, za dva tjedna očekuje nas vrhunski sportski događaj - FORMULA DRIVER - Memorijal Ivica Kišasondi.

Vrijedni članovi Auto kluba Klek, svojom upornošću i entuzijazmom, uspjeli su nakon višegodišnje pauze na stazu Klek vratiti ponajbolje hrvatske vozače. Prošle godine Formulu driver dočekali su na vrhunskoj razini, i od Hrvatskog auto i karting saveza, dobili priznanje za najbolje organiziranu utrku.  Ovogodišnja utrka održati će se 25-26. ovog mjeseca. Pripreme za utrku u Auto klubu Klek počeli su još lani, jer žele da se i ovu godinu pokažu kao najbolji organizatori. Predsjednik kluba Bojan Višnjić očekuje veći broj natjecatelja. Lani ih je bilo 106 a ove godine ta će brojka po svemu biti premašena, jer svakodnevno stižu prijave vozača i ekipa. I to je još jedan mali kotačić koji Ogulin pruža u svojoj turističkoj ponudi.  Već sada se traže rezervacije  smještaja i zanimanje je iznad svakog očekivanja, tako da će to, uz mnoge kulturno-zabavne manifestacije, biti još jedna, možda i najbolja promiđba Ogulina, kaže Višnjić.

Do sada su održane dvije utrke Formula driver - u Buzetu i u Opatiji-Učka, na kojima su sudjelovali vozači iz Slovenije, Austrije, Italije i Hrvatske. Ovogodišnji program počinje već u subotu, 25. kolovoza. U središtu grada, od 16,oo - 18,oo sati,  na parkiralištu između Sokolskog doma i dvorane OŠ I.B. Mažutanić, priprema se izložba  trkaćih automobila, kada će svi zainteresirani moći izbliza zaviriti u najbolje međunarodne trkaće automobile i njihovu opremu, upoznati vozače i porazgovarati s njima.

U nedjelju, od 8,oo sati počinju trening vožnje. Svečano otvaranje predviđeno je za 10,2o. Kao i prošle godine, prvi će se stazom Klek provoziti gradonačelnik Dalibor Domitrović, ( ki je njega zval )winkwinkcheeky a nakon njegove demonstracione vožnje, slijede tri službene utrke.

Ako imate želju, možete nabaviti i zgodne prigodne majice, i to u subotu prigodom izložbe trkaćih automobila, te u nedjelju tijekom cijelog dana na „Bazi“.

NAVRNTE SVAKAKO.......cool

Dečki delkaju. Sve mora biti "picikato".

"Tribine" u hladu.

Majice svih brojeva.

Formula driver - Buzet i Učka

NAVRNTE SVAKAKO-------cool

12. 8. 2018.

Nebojša Magdić

 

 

 

 

Komentari  

#51 fran 2018-08-16 19:21
Komi: ja.
Citat
#52 Pinky 2018-08-16 21:38
Teško je kad je netko glup, a nema nikog da mu to kaže. Tko je od kradezeovih gradonacelnika osobno podržao išta osim krađe i kupnje stanova od Đurkina u Zagrebu s nepovratnim kreditom. Odjebite od našeg gradonačelnika
Citat
#53 Fran 2018-08-16 23:56
Metis, Renetech itd...
Citat
#54 fran 2018-08-17 10:13
Ma Pinky ti si genije, tvoje znanje je nemjerljivo. Lako ti kad imaš potporu izvanzemaljaca. Oni ti daju podatke koji je naš gradonačelnik što radio. Tko bi rekao da ti to znaš! A znaš. I nikom ništa. Jer su svi kože ko i linjak, neuhvatljivi. Pa kaj onda vrijedi tvoje "znanje"? Ko riti gaće. Takve ko ti treba procesuirati pa neće više lažno olajavati nikoga. Živila sloboda, ali ona ima i odgovornost za način korištenja. Nije bezazleno drugoga optuživati lažno bez posljedica. Pa ti nastavi.
Citat
#55 fran 2018-08-17 10:32
Za komija: današnji Večernji i Nino Raspudić piše o tvojim drugovima pa onda i tebi kad si tuliko zaluđen tom "politikom":"Zašto te svoje žrtve “osloboditelji” nisu odveli i likvidirali izvan grada, dalje od očiju građana, kao što su učinili s tisućama drugih? Očito, iz pedagoških razloga, upravo zato da utjeraju strah u kosti Zagrepčanima. A strah je bio toliki da je ekshumacija počela tek u ljeto 2018. punih 28 godina nakon formalnog pada komunističkog režima. Tezu, koju sam javno isticao, kako Zagreb nije oslobođen 1945., kada je samo došlo do promjene totalitarizma, već tek 1990. kada su održani prvi slobodni izbori, ili eventualno 1991. kada je posljednja čizma JNA, sljednice partizanske vojske otišla iz grada, čini mi se kako sada treba korigirati. Zagreb se od totalitarizama još oslobađa."

Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/premium/temelji-antifasisticke-pedagogije-na-savskoj-77-1264325 - www.vecernji.hr

Ovo je samo jedan detaljčić tvojih (i žutićijevih) "ideala". Jel prodaješ svoje ideale? Kupujem! Ali ne tvoje ni za đabe! Sad mi reci ki je pošteniji od nas dvoje?
Citat
#56 Komunist 2018-08-17 17:48
Fran fala na preporuki ali momentalno nimam vremena,jerbo citam knjigu Vojnik tri Armije od Koste Nadja , sad je bas napeto , evo dosal sam s posla i odma otvoril knjigu str 169 ,na pol stranice slika " Štab II armije april 1945, pripreme za oslobođenje Zagreba. S desna na levo stoje Ljubo Vucković, Koča Popović i Radovan Vukanović". :lol:

P.S. Mani se raspudica , dujmovica i ivkosica , bolje ti je procitati ljubavni roman nego citati Umoserine od vecernjakovih ko(l)munista . :P

Pozdrav franca volim te najvise na svitu ! :-*
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi