POSLA KAJ U PRIČI. MORAT ĆE SE GADNO ZAPET.

Kategorija: OGULIN-ŽUPANIJA

U gradskoj upravi održana prva koordinacija gradonačelnika s čelnicima gradskih tvrtki i ustanova. Ovo je prvi u nizu redovnih sastanaka koji će se u gradskoj upravi održavati dva puta svakog mjeseca i to svakog drugog i četvrtog petka u mjesecu. Na ovim sastancima će se koordinirati rad gradske uprave, gradskih tvrtki i ustanova.

NE ČINI DRUGIMA ONO, ŠTO NE ŽELIŠ DA DRUGI ČINE TEBI

Kategorija: OGULIN-ŽUPANIJA

Već od prvog dana postojanja ovog bloga, a pogotovo u  posljednje vrijeme, primjećeno je kako „komentatori“, naravno anonimni, u svojim komentarima pišu na nedoličan način o drugim osobama, omalovažavajući ih i ne poštujući njihovo dostojanstvo.

OBNOVA MOLINARIJEVOG MOSTA

Kategorija: OGULIN-ŽUPANIJA

Molinarijev most, nikako da krene. Radi se spomeniku kulture, kamenom mostu izgrađenom 1874. godine kada je izgrađena i Rudolfova cesta -Rudolfina, koja povezuje Ogulin s Novim Vinodolskim. Zadnji put temeljito je popravljan još prije Drugog  svjetskog rata i sada je u vrlo lošem stanju.

RECIKLIRAJ ZA BOLJE SUTRA

Kategorija: OGULIN-ŽUPANIJA

Gradu Ogulinu dodijeljeno 423.334,00  kuna za edukaciju javnosti o gospodarenju otpadom

20 GODINA SDP-a U OGULINU

Kategorija: OGULIN-ŽUPANIJA

Da vam je netko, pred 20 godina, u eri moćnoga HDZ-a, rekao da će na vlasti u Ogulinu jednoga dana biti SDP, proglasili bi ga ili luđakom ili fanom SF.