IVAN VUKOVIĆ - KANDIDAT SDPa ZA ŽUPANA

 


SDP-ov kandidat za župana je naš Ogulinac Ivan Vuković. Već prije sam izrazio bojazan koliko će njegova kandidatura bit uspješna, jer mu sa kao glavni politički protivnik suprotstavlja HDZ-ov kandidat, Karlovčanin Damir Jelić. Teško da će Karlovčani, bez obzira na političke opcije koje zastupaju, nakon Vučića, izabrati ponovno još jednog Ogulinca za čelnog čovjeka Županije.

Vuković je prilikom predstavljanja istaknuo prioritete za koje će se zalagati ukoliko bude izabran za župana.

-Naš cilj je kvalitetu infrastrukture ove županije podići na višu razinu. Kada budem izabran prvo što ću napraviti bit će pokrenuti sve moguće procedure koje bi omogućile zaštitu Karlovca, Ogulina i ostalih ugroženih mjesta od poplavnih voda. Drugo što je u infrastrukturi bitno i za što ću se zalagati je da povežemo Primorsko-goransku županiju s Plitvicama, zatim Dugu Resu treba povezati na autocestu, kazao je Vuković. Među prioritetima istaknuo je i potrebu učinkovitog povezivanja centra županije sa svim ostalim gradovima i općinama, potrebu reorganizacije lokalne samouprave i uprave, odnosno smanjenje broja pročelničkih mjesta u Županiji, potrebu nadzora nad infrastrukturnim projektima. Dodao je kako će voditi računa i o kvaliteti života građana, osigurat će besplatne udžbenike za učenike jer smatra da to mora bit standard i drugo.

"Nije bit u tome da se ode u Saborsko i tamo izmoli dva očenaša, već da se tim ljudima kaže da će konačno biti asfaltirana cesta koja vodi do Plitvica i da će konačno dobiti poveznicu prema Rijeci, naglasio je Vuković.

Predsjednik Županijskog SDP-a, Damir Mateljan rekao je kako smatra da će birači prepoznati kapacitiranost njihovog kandidata Vukovića i izabrati ga za župana.

Rekao je i kako su stoga u SDP-u uvjereni da će i birači prepoznati njihovog kandidata koji je kako je naglasio „kudikamo vodio ozbiljnije sustave i vodio ih kudikamo ozbiljnije nego što je to radio Jelić u gradu Karlovcu“ i da će ga na izborima izabrati za župana „kako bi ova županija napokon mogla iskoristiti sve one potencijale koji su joj na raspolaganju“.


 

17. 3. 2014.

Neboša Magdić

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi