SDSS - RURALNI RAZVOJ U PRVOM PLANU


Dana 29.3.2017. godine u Drežnici je održana prva sjednica novog Izvršnog odbora Gradske organizacije SDSS-a u Ogulinu pod predsjedanjem predsjednika Nevena Vujnovića i potpredsjednika Nevena Ivoševića.

Uz prisutstvo svih sedam članova, Izvršni odbor je raspravljao oko aktivnosti u prethodnom periodu i planovima za budućnost.

U proteklom razdoblju posebno se može istaknuti edukacija poljoprivrednika o mjerama ruralnog razvoja u Drežnici i Ogulinu u suradnji sa Srpskim narodnim vijećem iz Zagreba. Edukacijama je prisustvovalo preko 80 sugrađana a nekoliko poljoprivrednika je nakon izvršenih edukacija predalo svoje projekte što je i bio cilj provedenih edukacija. SDSS u Ogulinu u planu ima nove edukacije na kojima će poljoprivrednike i sve zainteresirane za ruralni razvoj educirati i o drugim mjerama i mogućnostima koje nam EU nudi. Na obje edukacije prisustvovao je predsjednik županijske organizacije SDSS-a Dejan Mihajlović a na edukaciji u Ogulinu i saborski zastupnik SDSS-a Boris Milošević.

Izvršni odbor je raspravljao i o planu rada za naredni period. Stranka je u pripremama za nadolazeće lokalne izbore u maju ove godine te će svi članovi stranke u Ogulinu biti uključeni u organizacijske i promotivne aktivnosti u predizbornoj kampanji. SDSS u Ogulinu ima punu podršku vodstva stranke pa će se iskoristiti saborski zastupnici SDSS-a koji su izrazili želju za pomoć u razvoju našeg područja i boljitku stanovništva na njemu. Svim članovima Izvršnog odbora podjeljena su konkretna zaduženja koja je potrebno izvršiti do slijedeće sjednice Izvršnog odbora kada će se utvrditi i kandidati za nadolazeće lokalne izbore.

 


 

 

30. 3.2017.

Ogulin u srcu

Komentari  

#1 . 2017-04-18 11:28
Sada i Srbi idu na izbore s dvije stranke.E nema pameti.I onako ih je malo a sada se još i dijele.Pa gdje je tu pamet.
Citat
#2 . 2017-04-18 14:01
Pobijediti će bolji.I onda koalirati s pobjednikom.Već uobičajena priča.
Citat
#3 Fox 2017-04-18 14:18
I onda će netko od tih Srba zasjesti na dobro plaćeno mjesto dogradonačelnika i s Tonom i odlučivati o svemu. Ajmo u Njemačku.
Citat
#4 @ 2017-04-19 10:57
Sigurno da će netko od Srba sjesti na mjesto dogradonačelnika jer im ono zakonski pripada. Ali odkuda tebi Fox konstatacija da će s Tončekom odlučivati o svemu. Zar misliš da će HDZ opet pobijediti. Daj budi pametan.
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi