KARAMARKO, TOMISLAV KARAMARKO PREDSJEDNIK

 

15. Opći sabor HDZ-a, na kojem se biralo novo vodstvo, stvarno je za Riplija. Čak 20 sati bilo je potrebno da da se dobije predsjednik stranke. Sabor je završio rano jutros u 5,oo sati, trijumfom Tomislava Karamarka, što je potvrdilo predviđanja. U drugom krugu s 971. glasom, Karamarko je pobijedio Kujunđića, koji je osvojio 860 glasova.

Zahvaljujući se izaslanicima na izboru, Karamarko je poručio da sada konačno postaju prava oporba te ljevici poručio da je „ prošlo vrijeme eksperimentiranja s Hrvatskom“, da će braniti nacionalne interese ali i podržati ljevicu kada te interese bude zastupala.

Pobjedom Karamarka, „profitirao“ je i čelnik karlovačkog HDZ-a i altualni gradonačelnik, Damir Jelić. Postao je podpredsjednik stranke. Uz njega to su još Dražen Bošnjaković, Marijan Coner, Božo Galić, Božidar Kalmeta i Dubravka Šuica. Naš „dragi kum“ Vladimir Šeks, Jarnjak, Šuker, Hebrang i ekipa, po svenu sudeći, završili su svoju političku karijeru u vrhu stranke. Pobjedom Karamaka, župan Vučić pokazao se je još jednom kao dobar prognozer. Prestrojio se u hodu i opet izabrao pravu stranu. Što malom blogerčiću poput mene preostaje, nego zamoliti Vučića kao dokazanog prognozera, da mi ispuni listić lota 7 / 39. Pa da se i ja brk omastim.

 

21. 5. 2012.

Nebojša Magdić

Komentari  

#11 . 2012-05-28 22:29
Oho-ho. Viva, Viva piva.
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi