BJELIN I RETENCIJA

pervan-poduzetnik godine

Dva dana „štekala“ mi je stranica, jer je kako su me obavijestili, pao je server negdje daleko- u Singapuru, Tajlandu, Bahamima - tko će ga znati gdje. Važno je da redovito platim godišnju „pinku“. Koliko pitate. Za nekoga malo, za mene dosta. No ,moram priznati da je vrlo brzo, u roku od dva dana, sve dovedeno u red, i ako još ne mogu dignuti slike, tako da ni ove dvije informacije ne kasne mnogo. No vidim da opet "šteka". Malo radi malo ne. MOLIM ISPRIKU.

Prva je vezana uz trvtku Bjelin, koja će, ako Bog da, Ogulinu udahnuti život. „Ogulin u srcu“ prvi je u Hrvatskoj objavio informaciju o ulaganju milijardu kuna u našu Poduzetničku zonu, u kojoj Bjelin kroz sedam godina, planira uposliti 600 radnika. Na nama je sada da osiguramo domaću radnu snagu, jer u procesu proizvodnje, trabati će i visoko obrazovanih stručnih kadrova. A sada da se malo i pofalimo kaj je „naš“ Darko dobil.

 „Kralj laminata“ Darko Bjelin, u organizaciji Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika Croma, dobio je, uz  predsjednika Uprave splitskog Deltrona, nagradu za poduzetnika godine. Fešta je bila u Westinu, ali kada me je moj osobni vozač tamo dovezao, na ulazu su me pitali - „a ki je tebe simo zval“. Pa sam se malo najadil i malo rastužil. Naravno, malo se šalim. Obraćajući se nazočnima,  g. Pervan se zahvalio svom  timu i radnicima, jer, kako je naglasio,  bez njih ne bi bilo niti ove nagrade. Zahvalio se je i gostima,  gradonačelniku Ogulina Daliboru Domitroviću i Bjelovara Dariu Hrebaku.

A druga vijest, isto tako značajna, je ona, da će HŽ-Infrastruktura, dati suglasnost na projektnu dokumentaciju za projekt obrane Ogulina od poplave - projekt Turkovići, Ogulin, Hreljin ili kako  se to već zove. Problem je bio potporni zid uz željezničku prugu, što je zaustavilo čitav projekt. Eto, sada je i to konačno skinuto s dnevnog reda. Iz gradske uprave zamolili su što skorije rješenje a župan Jelić i predsjednik Županijske skupštine Vučić, promptno su reagirali kod  čelnog čovjeka HŽ-Infrastrukture Ivana Kršića, koji im je obećao rješenje u nekoliko dana, što je i ispunjeno. Ako bi sve išlo po planu, iduće godine krenulo bi se s gradnjom retencije.

S mog laptopa, u Božje uši.

Detalj iz Westina

  1. 12. 2017.
  2. Nebojša Magdić

Komentari  

#1 zavist 2017-12-03 22:30
Jadno, jadno, zavist i bijeda na ovom blogu. Al, kakav blog, takvi i komentari..
Citat
#2 Voodoosmile 2017-12-03 23:44
Čudno kako niije bilo nikoga iz gremiuma?
Citat
#3 CIA 2017-12-04 12:02
Malo smo zavidni Zavisti. A i bijedni. Slažem se da ima komentara od kojih ti stane pamet kao što je to slučaj na svim portalima. Međutim to tebe ne bi trebalo smetati jer se sasvim dobro uklapaš. :lol:
Citat
#4 Voodoosmile 2017-12-04 21:40
Ali tko je taj Darko Bjelin ?
Citat
#5 Nešo 2017-12-05 13:37
Jeba ga pas narode do kada ćemo ovako. Ja pišem o dvije krucijalno važne stvari za grad - o Bjelinu i gradnji brane protiv poplave. A vi. OPG, Konzervativac, Ico, Voodoosmile, Fuj, Roky, Pitam se i još neki udri po Mesiću, po partizanima, po nekakvom mulju na poljima, po JNA, po teroristima, po Karađorđu.......Kakv e veze to ima s temom. Dajte nemojte, molim vas. M O L I M
Citat
#6 Racionalnost 2017-12-05 21:11
E pa moj nešo, pišu oni o ogulinskim problemima koje se nesmi dirati jer bi jadni morali iselit iz grada. mesić,partizani i teroristi. zna se sve. a zna se i o mulju sa proćistača. samo niko nesmije pipnut u tu temu. zna se tko dolazi radit u vodovod iz semelroka i vodovod je aktualna tema. bilo koja packa i bit će jebe. ajde stavi temu o vodovodu, skg-u radiju ili tome slično. ako smiješ.
Citat
#7 ... 2017-12-06 00:48
Ako dobiješ otkaz radi krađe gradonačelnik će te staviti u vodovod.

Grumf ajde i to još da vidimo.
Citat
#8 Majstor 2017-12-06 22:25
Radi kradje te privede Policija. Ne znam ki je priveden. Zato , nije fer kakati. Ali je ljudski. Kad si nemoćan onda kakiš po ljudima sa kojima se ne možeš meriti.
Citat
#9 @ 2017-12-06 23:34
Citat Racionalnost:
E pa moj nešo, pišu oni o ogulinskim problemima koje se nesmi dirati jer bi jadni morali iselit iz grada. mesić,partizani i teroristi. zna se sve. a zna se i o mulju sa proćistača. samo niko nesmije pipnut u tu temu. zna se tko dolazi radit u vodovod iz semelroka i vodovod je aktualna tema. bilo koja packa i bit će jebe. ajde stavi temu o vodovodu, skg-u radiju ili tome slično. ako smiješ.


LUPETANJE BEZ SMISLA.
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi