NESTALI KOMENTARI

Kategorija: Kolumna

 
Nestali komentari. Zašto. Gdje je demokracija. Zar nemamo pravo izraziti svoje stavove, koga Nešo štiti, tko ima snagu zabraniti komentiranje, zar oper netko zaustavlja Reutes……. samo su neka od reagiranja nakon što sam s posta „Željko Bokulić razočaran odlaskom Ruže Tomašić“, skinuo komentare. A skinuo sam sve zbog tri krajnje degtantna poduža komentara. Prvi o prebrojavanju krvnih zrnca u jednoj maloj ogulinskoj firmi, drugi u kome komentator nabraja ljubavnike jedne osobe od 90-e godine i treći, gdje je naravno anonimno, imenom i prezimenom prozvan čovjek koji je navodno „zamračio“ dva milijuna kuna. Što s temom posta nema blage veze. Al',  misle si naši dragi anonmci, kad je prilika, ajmo nekog malo zajebat. Kada sam uočio te komentare, skinuo sam sve. Problematične sam obrisao a ostale vratio, i ako i u njima ima toliko svinjarija da sav ovaj posao dovodi u pitanje.

Jer pun mi je ku..c dežuranja i čekanja hoće li neki bolesnik nasrati neke uvredljive gadarije, zbog kojih bi i ja, na kraju krajeva mogao odgovarati. A da ovakva situacija nije od jučer, neka vam posluži primjer s našeg radija 2007. godine, kada smo iz istih razloga, nakon što smo analizirali situaciju, odlučili ukinuti komentare na radio Ogulinu. Evo što tada napisah:

TRAŽILI STE - GLEDAJTE

Kategorija: Kolumna

Za ovaj post, iz onog prijašnjeg – SRETAN DAN NEOVISNOSTI, izdvajam samo jedan komentar. Mislim, sasvim dovoljno. Evo ga:

 

Nick Name 2014-10-08 16:50

Citat NO1:
Niti je praznik, niti je sretan. Sanjali smo sasvim drugačiju Hrvatsku ali bili smo u zabludi.

Država kakva,takva ali naša je.Vlast nikakva izdajnička i lopovska.