TOMISLAV LIPOŠČAK NOVI PREDSJEDNIK OGULINSKOG HDZ-a.

Tomislav Lipošćak izabran je za predsjednika ogulinskog HDZ-a. Lipošćak dobio je 343, a njegov protukandidat Mladen Stipetić 173 glasa. Članovi stranke su glasovali u Ogulinu na 6 biračkih mjesta koja su bila otvorena od 9-17 sati, a glasanje se odvijalo po principu jedan član, jedan glas.

Članovi izbornog povjerenstva su nakon prebrojavanja glasova utvrdili da je novi predsjednik HDZ-a grada Ogulina Tomislav Lipošćak.

-Danas je u Ogulinu pobjedio HDZ! Svaki član mora biti u prilici sudjelovati u kreiranju politika i strategija. Današnji izbori po principu jedan član, jedan glas prvi su korak prema tome. Već sutra nastavljamo graditi novi put HDZa Grada Ogulina predvođeni mladošću i poletom u kombinaciji sa iskustvom, kazao je Lipošćak za portal Nacionalno.

9. 12. 2017.

Komentari  

#41 Realist 2017-12-13 12:08
Ovdje svaka rasprava ode u malo krivom smjeru...
da se vratimo na Gosp. Lipošćaka...na samom početku je djelovao kao ugodna promjena i neka nova perspektiva u HDZ-u, ali s vremenom je očit utjecaj starih članova HDZ-a, u redu je prihvaćati nečije ideje i prijedloge, ali samo ako te ideje imaju smisla, a ne da su puste klapnje i podmetanja ljudima koji im ne pašu, to su radili zadnjih 27 godina pa vidimo da im se to obilo o glavu.
Gosp. Lipošćak je još mlad pa možda na vrijeme skuži da to nije pravi put za njega, pogotovo zbog toga što se prikazuje jako pobožnim, religioznim, itd. Lako se je pokazivati u crkvi i biti tamo jer eto moraš, ali nešto te duhovnosti i onoga što čuješ treba onda i primjeniti na vlastiti život.
Citat
#42 ZPV 2017-12-13 15:33
Ne mijesajte crkvu u ovo. Mali ide u crkvu od malena i to je njegov osobni izbor. A hocel odjebat prdonje cemo vidit za tri godine. Listu kad vidim za gradske izbore onda cu reci nesto.
Citat
#43 Pratim sve! 2017-12-13 16:55
Mali Tomica ne smije otprdit stare prdonje jer će time i on otprdit, tko će glasati i babe po selu raspeljivat na izbore.
Citat
#44 Ma... 2017-12-14 12:05
Citat Pratim sve!:
Mali Tomica ne smije otprdit stare prdonje jer će time i on otprdit, tko će glasati i babe po selu raspeljivat na izbore.Glupost...koja je razlika izmedu babe iz Otoka koja ide na izbore i babe iz Zagorja, znamo koja glasa za koga, jel :D glasat ce i dalje ljudi za stranku jer je bas ta njihova, ma kakva god ona bila...ali glasat ce i za ljude iz te stranke ako se pokazu ne samo pametnima i sposobnima, nego i voljnima pomoci drugima. Znamo tko su stari prdonje i u HDZ-u i u SDP-u i cinjenica je jos uvijek imaju veliku ulogu, onako, iz prikrajka...a na ovim mladim snagama je da se tome odupru i stvore neko svoje misljenje i put, daleko od toga da je to jednostavno, njih su ti isti prdonje i gurnili u prvi plan, a onda treba stvarno zestok karakter za usprotiviti se takvima...nisu problem stare bake i dede kojima su izbori samo mali izlet taj da...problem su svi ovi koji na izborima dobiju, bili to crveni, plavi, zuti il narancasti...
Citat
#45 Pratim sve! 2017-12-14 15:21
Niti u Hdz, niti u Sdp nema onih koji će otprdit stare prdonje. Mladi su za k....., kukavice i samo znaju olajavati svoje iz stranke jer se boje konkurencije.
Citat
#46 Pax 2017-12-16 23:51
Pojavi se netko pošten i kvalitetan kao Tomislav i dežurni stranači trolovi odmah navale s negativnim komentarima. Pa zar vam nije želja da grad krene naprijed vodili ga ovi ili oni.
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi