TOMISLAV LIPOŠČAK NOVI PREDSJEDNIK OGULINSKOG HDZ-a.

Tomislav Lipošćak izabran je za predsjednika ogulinskog HDZ-a. Lipošćak dobio je 343, a njegov protukandidat Mladen Stipetić 173 glasa. Članovi stranke su glasovali u Ogulinu na 6 biračkih mjesta koja su bila otvorena od 9-17 sati, a glasanje se odvijalo po principu jedan član, jedan glas.

Članovi izbornog povjerenstva su nakon prebrojavanja glasova utvrdili da je novi predsjednik HDZ-a grada Ogulina Tomislav Lipošćak.

-Danas je u Ogulinu pobjedio HDZ! Svaki član mora biti u prilici sudjelovati u kreiranju politika i strategija. Današnji izbori po principu jedan član, jedan glas prvi su korak prema tome. Već sutra nastavljamo graditi novi put HDZa Grada Ogulina predvođeni mladošću i poletom u kombinaciji sa iskustvom, kazao je Lipošćak za portal Nacionalno.

9. 12. 2017.

Komentari  

#31 Gradski covek 2017-12-11 19:09
Po ovim komentarima ispada da su samo Turkovici grad i napredni. Tj. samo polovica sela.
Citat
#32 Smogovac 2017-12-11 20:24
Citat Vuk:
Komunjare lopovske.
Oprosti Smogovac što sam se na trenutak spustio na tvoj nivo. Neću više budi siguran jer malo me je sram.

Poserem se ja na tvoj kapitalisticki nivo govno KRADEZE-ovsko.
Citat
#33 Mali Perica 2017-12-11 22:21
Kuda ide ovaj grad?

Grad se strmoglavio u provaliju i ako ga Grumf ne zaustavi odosmo mi s njim. Smatram da Grumf i zamjenik mu s šiltericom nemaju muda presjeći nešto. Dok mu Željo, Siniša i Blanka odrađuju Mladenu kampanju i kunu se u vjernost, Grumf stavio crne naočale i pravi se da be vidi ništa. Možda ga je ipak spasio Mladenov gubitak na mjesec do dva jer će tako slast vlasti osjetiti još koji Dan. Poznavajući Želju i Sinišu mislim da se veseliti neće dugo jer će dečki opet u akciju. Možda bu Željo još koju "prijateljicu" gurnul kod Bjelina a Ljubojević pak sjeo na dugoočekivanu Petrušičevu stolicu pa bu nova vlast u gradu.

E moj Grumfe zamisli se, dobro razmisli i vati se tokarskeg stroja, bolje ti to ide i sačuvaj zdravlje!!!
Citat
#34 Zna se 2017-12-11 22:25
Dobil sam informaciju da Željo i Siniša idu na sastanak kod Dodika u Banja Luku. Nisam dočul koja je tema al imaju oni puno zajedničkih tema, možda dogovaraju nastup banjalučkog narodnog orkestra na otvorenju pučkeg kina.a soliste u njima već imamo, repertoar se budu sporazumili.
Citat
#35 Oink 2017-12-11 23:34
Pa opće je poznato da su ustaše i četnici jexna te ista bagra pa je normalno da željo i ljubo idu u republiku srpsku
Citat
#36 Realist 2017-12-13 12:08
Ovdje svaka rasprava ode u malo krivom smjeru...
da se vratimo na Gosp. Lipošćaka...na samom početku je djelovao kao ugodna promjena i neka nova perspektiva u HDZ-u, ali s vremenom je očit utjecaj starih članova HDZ-a, u redu je prihvaćati nečije ideje i prijedloge, ali samo ako te ideje imaju smisla, a ne da su puste klapnje i podmetanja ljudima koji im ne pašu, to su radili zadnjih 27 godina pa vidimo da im se to obilo o glavu.
Gosp. Lipošćak je još mlad pa možda na vrijeme skuži da to nije pravi put za njega, pogotovo zbog toga što se prikazuje jako pobožnim, religioznim, itd. Lako se je pokazivati u crkvi i biti tamo jer eto moraš, ali nešto te duhovnosti i onoga što čuješ treba onda i primjeniti na vlastiti život.
Citat
#37 ZPV 2017-12-13 15:33
Ne mijesajte crkvu u ovo. Mali ide u crkvu od malena i to je njegov osobni izbor. A hocel odjebat prdonje cemo vidit za tri godine. Listu kad vidim za gradske izbore onda cu reci nesto.
Citat
#38 Pratim sve! 2017-12-13 16:55
Mali Tomica ne smije otprdit stare prdonje jer će time i on otprdit, tko će glasati i babe po selu raspeljivat na izbore.
Citat
#39 Pratim sve! 2017-12-14 15:21
Niti u Hdz, niti u Sdp nema onih koji će otprdit stare prdonje. Mladi su za k....., kukavice i samo znaju olajavati svoje iz stranke jer se boje konkurencije.
Citat
#40 Pax 2017-12-16 23:51
Pojavi se netko pošten i kvalitetan kao Tomislav i dežurni stranači trolovi odmah navale s negativnim komentarima. Pa zar vam nije želja da grad krene naprijed vodili ga ovi ili oni.
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi