ŽUPAN JELIĆ U OGULINU, K´O DOMA - ČESTI GOST

Kako to izgleda kad karlovački župan Damir Jelić objedini županijski posao i stranačku dužnost, pokazalo se večeras u Ogulinu.

Stranački sastanak HDZ-a iskorišten je tako za promociju novog vodstva ogulinskog HDZ-a na čelu s Tomislavom Lipošćakom, ali i prezentaciju brojnih projekata koje je Karlovačka županija zamislila za sve gradove i općine. Takvih je projekata 407 što može biti i igra brojkama 047, komentirao je  župan i šef županijskog HDZ-a Jelić upitan o njihovu točnom broju.

Iako o konkretnim projektima nije htio konkretno i govoriti, jer se oni još moraju “izbrusiti” na koordinacijama, ali i sastancima s načelnicima i gradonačelnicima, za grad domaćin susreta – Ogulin, svakako je najznačajniji projekt obrane od poplave – izgradnja retencije. Za taj projekt Jelić smatra da će dobrom organizacijom i slanjem pravnika na teren, pokazati svu svoju vrijednost. Odbacio je navode onih koji misle da je formiranjem posebnog tima za rješavanje imovinsko pravnih odnosa u Ogulinu, situacija zakomplicirana.

– Ovdje se u Ogulinu znaju događati čudne stvari, pa dođe nižerangirana osoba iz Hrvatskih voda zbog dnevnica i kaže da još ima 17 čestica za otkupiti, a zna se točno koliko ih ima i treba ih otkupiti. Ja sam poplave propatio i onaj tko nema taj senzibilitet, neće tu raditi, kaže Jelić.

Smatra da je insinuacija puno, a da je pravi problem plavljenje Ogulina te Karlovca. – U Ogulinu smo osmislili jedinstven projekt i model i vidjet ćete rezultate. Petnaest do osamnaest puta bit ćemo učinkovitiji nego oni koji su to prije nas radili zajedno s nacionalnim institucijama. Najavio je da će uskoro javnosti biti predstavljen cijeli projekt, s najkritičnijim točkama, a to je po njemu u ovom slučaju katastar.

Ogulinski HDZ-ovci domaćini ostalim kolegama, ponosni jer se HDZ dislocirao pod Klek

Ogulinski susret HDZ-ovaca okupio je čelnike nekolicine gradskih organizacija stranke, ali i onih općinskih, a nedavno izabrani prvi HDZ-ovac Ogulina Tomislav Lipošćak nije krio zadovoljstvo što se HDZ maknuo iz Karlovca. – Bili smo i bit ćemo oslonac stranci i županu Jeliću, rekao je Lipošćak naglasivši da je HDZ i dalje najjača opcija u ogulinskom vijeću s 8 vijećnika, iako je na vlasti lijeva koalicija.

HDZ je, podsjetimo, nakon “cijele vječnosti” lani izgubio vlast u Ogulinu, no HDZ-ovci kažu da im je drago da su neki njihovi projekti prepoznati i nastavljen kao poduzetnička zona, a i neka kadrovska rješenja koja su oni predložili, ostala su i nakon dolaska nove vlasti.

22. 1. 2018.

Radio Mrežnica

 

Komentari  

#11 Sedmi 2018-01-24 11:07
Radnici znaju kojiko dobiju a ne porezna.
Kruno je strucnjak i on je u vrhu grada radi toga jer moze ponuditi znanje.
Ima dobro zalede, svekra.
Posao na zeljeznici zna bolje od svih.
Citat
#12 Ante 2018-01-24 13:26
Travaru jel panika? Ide revizija iz ZG.
Citat
#13 Nostradamus 2018-01-24 13:55
Baš ste besni. Besnoća i mržnja štete ljepoti. Pazite samo da se ne preračunate, matematika je komplicirana.
Citat
#14 smogovac 2018-01-24 13:55
Ajde ti bauštelac drži se asfaltiranja a mani politike jer si pre glup da išta komentiraš. Vaša stručnost se ogledala u posljednjih 27 godina a tu je bilo svega i svačega od Strojovođa do Smetlara, da Banana ni dopeljal prometni faks u ogulin još bi i dan danas pojedinci dizali Loparić u zrak i tukli batićem po kotači toliko o stručnosti HDZ kadra.
Citat
#15 Pravnik bez posla 2018-01-24 15:32
Kada se radi autoput prema Šainovoj pilani
Kaže Vukelja da je to prema auto kampu Jelenići
buaaahahahaaaa
buahahahahaaaa
Istaknuta članica koja piše zakone za sdp
buahahahahahaaaa
Citat
#16 ?!? 2018-01-24 16:29
Citat smogovac:
Ajde ti bauštelac drži se asfaltiranja a mani politike jer si pre glup da išta komentiraš. Vaša stručnost se ogledala u posljednjih 27 godina a tu je bilo svega i svačega od Strojovođa do Smetlara, da Banana ni dopeljal prometni faks u ogulin još bi i dan danas pojedinci dizali Loparić u zrak i tukli batićem po kotači toliko o stručnosti HDZ kadra.


A kad ga je dopeljal dobil je gratis diplomu na jezeru ili???
Citat
#17 . 2018-01-24 17:59
dobil je tvoj kurac, budaletino
Citat
#18 Nostradamus 2018-01-25 17:52
Kaj ?? ili ???. Ni skupo pa mogu ???
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi