ŠKOLA SKIJANJA ZA NAJMLAĐE

Vrijedni članovi ski kluba Ogulin, i ove su godine organizirali školu skijanja za najmlađe.

Školu pohađa oko 50-ak dječaka i djavojčica a s njima rade obučeni učitelji skijanja. Da je snijeg pao oko Božića i Nove godine, kada su zimski praznici, u školi bi bilo još više djece. Radi se u dva turnusa: prijepodne od 9,oo do 11,3o i poslijepodne od 15,oo do 17,oo sati. Ako snijeg potraje, organizirati će se i novi tečaj skijanja o čemu se možete informirati na skijalištu. Inače skijalište je otvoreno cijeli dan a od 17,oo do 21,00 sat a skijati možete i pod rasvjetom. Korištenje žičare je besplatno.

Prvi koraci na snijegu

Malo je sklisko ali savladati ću to ja 

Evo, sadje već bolje

ž

Nešto sam malo umoran...

.

Eva redovita na skijanju. U školi je bila i lani.Zaje

Zajednički pozdrav

 

 

Dva stara dedeka paze na svoje najmlađe

        

Photo by Nešo-Skorašnik

9. 2. 2018.

Nebojša Magdić

Komentari  

#1 kvisko 2018-02-09 21:22
Prekrasne slike koje me vracaju u proslost , kad smo nas par sa skija na sajlu tabali snig satima , kakva ralica , kakvi reflektori kakvi bakraci i cekali ko ozebakl sunca cel navrnit ferdo ili saks da naucimo kaj , ova danasnja dica nimaju pojma kako im je sve servirano na taci .
Citat
#2 A-ha 2018-02-09 23:40
I kaj bi sada trebalo optužiti dječicu što koriste ono što su im entuzijasti iz Skijaškog kluba priuštili. I njima i svima nama koji voliomo skijanje. Imam osjećaj Kvisko da želiš da sada i ovi tabaju snig ko ti satima. Rezultat tog tvog tabanja znao si ti i par ljubitelja skijanja a rezultat ovog što su ovi dečki napravili zna se po čitavoj hrvatskoj. Čini mi se da je u tvom komentaru dosta zlobe i zavisti.
Citat
#3 Bananko 2018-02-10 18:10
...naj više volim ove koji ni komentar ne mogu pročitati s"razumjevanjem".:-)
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi