SKI KLUB OGULIN KREĆE U AKCIJU NABAVE NOVOG RATRAKA

Ski klub Ogulin jedno je od  rijetkih sportskih društava kojima, kako se ono kaže, skidamo kapu. Grupa entizijasta, zanesenjaka u skijanje, pa da kažem i ski-fanatika, Ogulincima su na kilometar i pol od središta grada, darovali skijalište.

Stazu Kuti u Vučićima uredili su napornim radom, nabavili malu vučnicu, kupili rabljeni ratrak i krenuli na posao. Skijanje besplatno, jedino ako ste voljni možete u „škrabljicu“ na šanku dati dobrovoljni prilog.

I sve je funkcioniralo besprijekrno, dok u pola ovogodišnje sezone, ratrak proizveden daleke 1979. godine, pravi ski old timer, nije definitivno crkao. A došao je iz Kanade, bio na Olimpijadi u Sarajevu, prodan u Gospić i konačno završio u Ogulinu. Popravak se uz sav trud jednostavno ne isplati. Stoga su dečki iz Ski kluba krenuli u akciju nabave novog stroja. Nimalo lak zadatak, jer za to treba izdvojiti 140 tisuća kuna.

Četrdeset tisuća kuna osigurati će oni u klubu. I to od članarine, donacija, škole skijanja, organiziranja natjecanja i prodaje vlastite imovine.

U projekciji troškova, 60 tisuća očekuju od donacija simpatizera kluba i tvrtki.

Od institucija - Grad Ogulin, Karlovačka županija i sportski savezi,  tako barem planiraju, očekuju 25 tisuća kuna.

Kroz manifestacije u suradnji s drugim udrugama planiraju 10 tisuća kuna a na dobrotvornom koncertu, idući petak, 23. veljače u Dreanms rock caffeu, još preostalih 5 tisuća.

Plan ambiciozan ali poznavajući članove Ski kluba, iskreno se nadam da će biti i ostvaren.

Ako cijenite entuzijazan, rad i trud ovih vrijednih mladih Ogulinaca, možete im pomoći donirati gotovinski prilog ili uplatiti već koliko možete na žiro račun: HR3824020061100594906 - Skijaški klub Ogulin, Brod 10 Ogulin.

Utovar starog dobrog ratraka u Gospiću - 2013. godineVozi Brico - via Ogulin.

Stari je vjerno služio 5 godina. Vrijeme je za novoga. Nadam se da će to dečkima uspjeti.

  

 

17. 2. 2018.

Nebojša Magdić

Komentari  

#21 enamkig 2018-11-15 16:24
[censored]doxycyclin e-cheapbuy.site/ - doxycycline-cheapbuy .site.ankor onlinebuycytotec.sit e.ankor
Citat
#22 axuxadam 2018-11-15 17:22
[censored]doxycyclin e-cheapbuy.site/ - doxycycline-cheapbuy .site.ankor onlinebuycytotec.sit e.ankor
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi