I OGULIN SE OPRAŠTA OD NAŠEG GENERALA

Povodom smrti generala Petra Stipetića, delegacija Grada Ogulina sudjelovat će na pokopu i u počasnoj straži na groblju Mirogoj, u utorak 20.ožujka 2018.

Za sve građane Grada Ogulina koji žele generala Petra Stipetića ispratiti na posljednji počinak, organiziran je autobus koji će u utorak 20. ožujka u 9,00 sati krenuti s autobusnog kolodvora za Zagreb. Svi zainteresirani neka se jave do ponedjeljka do 12,00 sati na broj mobitela 098/339-520.

Misa zadušnica za pokojnog generala Petra Stipetića služit će se u ponedjeljak 19. ožujka 2018. u 18,00 sati u crkvi Svetoga Križa u Ogulinu.

Savjetnica za protokol i odnose s javnošću

Karmela Matić

Komentari  

#1 dr. znanosti 2018-03-18 10:15
Nebojša Magdić: Dobra ideja. Zavrijedio je. Recimo da ime generala Stipetića nosi ulica uz jezero Sabljaci koje je toliko volio. Na primjer - Obala Petra Stipetića ili tako nekako. Blio bi to lijepo.¨

Nešo u ovome Ogulin mora biti prvi i nadam se da će svi podržati ovaj prijedlog, hrvati i srbi (i Ljubojević nacionalist) koji ne bi bilo na Kordunu da je netko od priučenih Miljavčevih generala bio tamo.

Zajednički prijedlog Hdz-a, Sdp-a, Želje i manjinaca.

P.I.P generale !!!
Citat
#2 Nešo 2018-03-18 12:28
Pojašnjenje. Ovaj moj citat koji navodi dr. znanosti skinut je s mog fejsa. Naime tamo je Boro Vukojević predložio da jedna ulica dobije ime po generalu Stipetiću i ja sam predložio ovo što piše u komentaru.
Ponavljam i ovdje da bi stvarno bilo lijepo da naš Pero dobije ulicu. Uloga koju je odigrao u Oluji, dokaz je da se radi o velikom čovjeku i vrhunskom vojniku.
Citat
#3 dr. znanosti 2018-03-18 17:24
Nemojmo zaboraviti još jednog velikog vojnika Vid Stipetić admiral hrvatske ratne mornarice generacija Petra Stipetića.

Trgovi ili ulice u gradu Ogulinu postoje, biti će možda i novih. Također predlažem odmah isplanirati mjesta za postlja bista i kipova koja ćemo izraditi za njih u budućnosti. !!!
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi