OPG "AGROPROM" d.o.o IZ OGULINA, KANDIDAT ZA NAJBOLJI O P G.

Ministarstvo poljoprivrede i Večernji list, po peti puta ove godine organiziraju izbor za najbolje obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo u akciji  - “Zlata vrijedan”.

Svaku županiju te Grad Zagreb, u tom će izboru predstavljati po jedan OPG, a između tri mlade nade u poljoprivredi - koje ove godine dolaze iz Karlovačke, Zagrebačke i Požeško-slavonske županije - bit će izabran najbolji. Iz Karlovačke županije ove  godine nominiran je ogulinski Agroprom d.o.o. Tvrtku je osnovao 1994. godine Ivan Salopek a danas je vodi njegov sin Zdravko. Trenutno zapošlja 10 radnika.

Tvrtki Agroprom d.o.o. osnivača Ivana Salopeka iz Ogulina isplaćeno je 2015. godine 339.395,27 kuna za ulaganje u poljoprivrednu opremu i mehanizaciju. IPARD sredstvima nabavljeni su traktor, boks palete, traktorska prskalica, dozator gnojiva, rasipač, traka za sabiranje plodova i malčer. Tvrtka se bavi proizvodnjom povrća, posebno ogulinskoga kupusa..

Žiri u kome su predstavnici Ministarstva poljoprivrede, medijskog pokrovitelja Večernjeg lista, HRT-a, portala Agrobiz, Hrvatske udruge malih poljoprivrednika i lanjski pobjednik ovog izbora, izabrati će najboljeg.

Tijekom svibnja i lipnja u Večernjem listu predstaviti će se nominirani, a od ponedjeljka do petka o njima će u istom razdoblju biti emitirani prilozi u emisiji “Dobro jutro” HRT-a. Proglašenje najboljih bit će potkraj lipnja, za što su osigurane četiri novčane te nagrada za najbolji OPG po izboru čitatelja Večernjaka.

Radi se punom parom

Zadovoljni Ivan i Zdravko Salopek.

Pakirnica kupusaBit će zelja

Ovo je malo zagrijavanje. Sin Zdravko se sutra ženi pa se tata Ivan već sada priprema.

20. 4. 2018.

Nebojša Magdić

Komentari  

#1 @ 2018-04-22 23:56
za odrzavanje zivota na ovoj planeti nisu potrebni ni kreteni poput ovog bolesnika Racionalista. Čovjek pošteno radi svoj posao i lijepo je što se to cijeni. Ali koji ti k---c trebaju političari i popovi. Daj uzmi tabletu i idi na spavanje.
Citat
#2 Winfred 2018-11-13 02:15
I see you don't monetize your page, don't waste
your traffic, you can earn additional cash every month.
You can use the best adsense alternative for any type of website (they approve all websites), for more details simply search in gooogle: boorfe's tips monetize your website

Feel free to surf to my homepage BestShannon: https://MightyTrudy.blogspot.co.uk
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi