ŠTO SE ONO IZA BRDA VALJA

Gradonačelnik Dalibor Domitrović, očito iznerviran neunčikovitošću djelatnika Ministarstva državne imovine, što koči projekt dječjeg vrtića u Poredicama, odlučio se je pismom obratiti ministru Goranu Mariću. Tako gradonačelnik između ostaloga piše:

“Poštovani ministre Mariću,

obraćam Vam se vezano za provedbu projekta izgradnje dječjeg vrtića za 150 djece kojeg bismo gradili na području bivše vojarne Sveti Petar u Ogulinu, koja je trenutno u vlasništvu Republike Hrvatske, a kojeg najvjerojatnije nećemo moći realizirati zbog zapreka od strane Vašeg ministarstva“.

 

U svom pismu gradonačelnik dalje objašnjava genezu zbivanja te ukazuje na još neke predmete koji se trebaju rješavati u Ministarstvu ali zahvaljujući aljkavim službenicima sve je zapelo, što onda onemogućuje brojne planirane gradske projekte.

Pismo gradonačelnika ministru Mariću,  možete u cijelosti pročitati na stranici Grada.

No ono što u najmanju ruku izaziva nedoumicu, reakcija je predsjednika Gradskog vijeća i koalicijskog pertnera SDP-a, Željka Stipetića.

U svom komentaru na ovu temu, Stipetić je napisao:

„Svatko je odgovoran za svoje postupke. Nažalost (a tome smo svjedoci u svakodnevnom zivotu) najlakše je okriviti drugog za svoje postupke i propuste te pogrešne poteze i korake.
Očito se radi o jednom "licu" kad su mediji u pitanju, a o drugom "licu" kad se radi o stvarnom radu i životu.
Više o ovome ćemo objasniti u svom postu, kako na temu "Poredica", tako i na temu izgradnje Dječjeg vrtića na navedenoj lokaciji“.

I što sada, pitam se onako neupućen. O čemu je riječ. Što to Stipetić zna a javnost ne. Biti će zanimljivo vidjeti „što se to iza brda valja“. Pričekajmo do sutra.

 

7. 9. 2018.

Nebojša Magdić

Komentari  

#131 Vic 2018-09-18 10:06
Ne Pesimist i partybrejker nego samo REALIST.
Citat
#132 Kom 2018-09-18 10:25
A ništa, najbolje zatvorit sve. Ne pustit nikog blizu. Sve rastjerat i pustit ove na penzija da uzivaju u svježem zraku. Kaj će Ogulinu bilo kaj!
Bolje vegetirat i busat se u domoljuba prsa.
Nabije vas sve takve.......
Citat
#133 Projekti 2018-09-18 10:50
A koji je to sdpov projekt koji su oni zapoceli u godinu dana? Osim financiranja portala gradskim parama?
Citat
#134 Dr. Irčanin 2018-09-18 11:17
Citat Izbacivač:
Citat Dr. Irčanin:
Tako je, ....


Pesimist i partybrejker


Pesimist ti je zapravo optimist sa iskustvom a i poslje svakog partija dolazi jutro i otrežnjenje.

:lol:
Citat
#135 Prokurist 2018-09-19 20:07
Citat Krivousti:
Prošlo je vrijeme kad su Popi u Ogulinu vodili riječ politike... to još jedino može Lipoščak propagirati kad se uhvati oltara da su se građani udaljili od Krista ali da oni rade na tome da vrate Krista ljudima Nego tko je Parkingmena zvao na svečanu sjednicu ogulina i kojim povodom je on bio tamo?

Ej, pacijentu sa glupim ustima.....ja cu ti reći tko je Parkingmen zvao - svi oni koji nisu tebe zvali!! :lol: :lol: ......Počevši od Želje, kao predsjednika GV, Siniše, glavnog u Skg., pa do nesposobnih Sdp-ovaca na čelu sa Žutim koji su obećali da će parking ukinut,ali nebu to tak išlo :D :D .....ali za dan Grad ionako nema naplate parkinga :D :D ......jedino ga glasnogovornica Duda iz UDICE nije pozvala.......a kako to?? ipak ona određuje koje teme mogu proći i s kojima se ljudima može pričati tj. TRAČATI.......E , povod je još bolji jer koliko čujem - "sele ga " na bolje radno mjesto....a ako želiš saznati na koje -neka vaša mentorica Duda pošalje email SKG ili anonimnu prijavu u Grad,pa će se sve brzo saznati.....jer koliko čujem to joj jako dobro"leži"......
Citat
#136 Boby 2018-09-20 23:32
ZAŠTO JE MOJE BRISANO. JA ĆU PONOVIT.
Jadan Grumf na koga si ti spao. Na odavno pročitanu Udicu i Dudicu koja ti kreira tovj politički profil. I ako ti ideološki nisi u tom SDP teatru ipak poput malene pudlice slušaš gazadricu. Kako čovjek nisko može pasti.
Citat
#137 Alfie 2018-10-14 12:48
You should take part in a contest for one of the highest quality sites on the net.
I will recommend this blog!

Check out my page: Sex for Smart People: [censored]sexforsmar tpeople.com/
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi