SDSS - KANDIDAT ZA ZAMJENIKA GRADONAČELNIKA ING. NEVEN IVOŠEVIĆ

 

 

 

Samostalna demokratska srpska stranka, Gradska organizacija u Ogulinu, na sjednici Izvršnog odbora Gradske organizacije, donijela je odluku da kandidat za zamjenika gradonačelnika grada Ogulina iz redova srpske nacionalne manjine, bude Neven Ivošević. U priopćenju za javnost se navodi:

Neven Ivošević po zanimanju je magistar inženjer elektrotehnike zaposlen na mjestu tehničkog direktora u tvrtki Pružne građevine d.o.o. u sastavu Hrvatskih željeznica. Ivošević je istaknuti član srpske zajednice u Ogulina kao jedan od osnivača Pododbora SKD Prosvjete u Ogulinu i predsjednik Vijeća srpske nacionalne manjine grada Ogulina u jednom mandatu. Neven Ivošević je aktivni član SDSS-a preko deset godina te je trenutno potpredsjednik Gradske organizacije SDSS-a grada Ogulina i potpredsjednik Županijske organizacije SDSS-a  Karlovačke županije.


Ing. Neven Ivošević


Županijska organizacija SDSS-a za zamjenika župana Karlovačke županije iz redova srpske nacionalne manjine kandidirala je Mirka Martinovića, diplomiranog ekonomistu iz Vojnića zaposlenog na mjestu pročelnika jedinstvenog upravnog odjela u općini Krnjak.

Na predstavljanju kandidata SDSS-a za nadolazeće izbore u Drežnici uz navedene kandidate prisustvovali su saborski zastupnik SDSS-a prof.dr. Milorad Pupovac, predsjednik županijske organizacije SDSS-a Dejan Mihajlović i predsjednik Gradske organizacije SDSS-a u Ogulinu, Neven Vujnović.

Kako u priopćenju navode, SDSS će na nadolazećim lokalnim izborima uz navedene kandidate imati i liste za izbor članova Gradskog vijeća grada Ogulina i svoje kandidate za članova županijske skupštine Karlovačke županije na zajedničkoj listi s HNS-om Karlovačke županije.

 

27. 4. 2017.

Nebojša Magdić

 

 

Komentari  

#11 Malo soli na ranu 2017-05-04 22:19
Pupovac u dogovoru s Plenkovicem dobiva mjesto ambasadora (veleposlanika) RH u Moskvi. Jbe se njemu za neko ministarstvo. Tamo treba raditi. A u Moskvi . Tamo moze biti svoj na svome.
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi