SDSS - KANDIDAT ZA ZAMJENIKA GRADONAČELNIKA ING. NEVEN IVOŠEVIĆ

 

 

 

Samostalna demokratska srpska stranka, Gradska organizacija u Ogulinu, na sjednici Izvršnog odbora Gradske organizacije, donijela je odluku da kandidat za zamjenika gradonačelnika grada Ogulina iz redova srpske nacionalne manjine, bude Neven Ivošević. U priopćenju za javnost se navodi:

Neven Ivošević po zanimanju je magistar inženjer elektrotehnike zaposlen na mjestu tehničkog direktora u tvrtki Pružne građevine d.o.o. u sastavu Hrvatskih željeznica. Ivošević je istaknuti član srpske zajednice u Ogulina kao jedan od osnivača Pododbora SKD Prosvjete u Ogulinu i predsjednik Vijeća srpske nacionalne manjine grada Ogulina u jednom mandatu. Neven Ivošević je aktivni član SDSS-a preko deset godina te je trenutno potpredsjednik Gradske organizacije SDSS-a grada Ogulina i potpredsjednik Županijske organizacije SDSS-a  Karlovačke županije.


Ing. Neven Ivošević


Županijska organizacija SDSS-a za zamjenika župana Karlovačke županije iz redova srpske nacionalne manjine kandidirala je Mirka Martinovića, diplomiranog ekonomistu iz Vojnića zaposlenog na mjestu pročelnika jedinstvenog upravnog odjela u općini Krnjak.

Na predstavljanju kandidata SDSS-a za nadolazeće izbore u Drežnici uz navedene kandidate prisustvovali su saborski zastupnik SDSS-a prof.dr. Milorad Pupovac, predsjednik županijske organizacije SDSS-a Dejan Mihajlović i predsjednik Gradske organizacije SDSS-a u Ogulinu, Neven Vujnović.

Kako u priopćenju navode, SDSS će na nadolazećim lokalnim izborima uz navedene kandidate imati i liste za izbor članova Gradskog vijeća grada Ogulina i svoje kandidate za članova županijske skupštine Karlovačke županije na zajedničkoj listi s HNS-om Karlovačke županije.

 

27. 4. 2017.

Nebojša Magdić

 

 

Komentari  

#1 . 2017-04-27 12:32
Kolko Srba u gradu, tolko kandidata?
Citat
#2 TRUMPUTIN 2017-04-28 19:10
I ja mislio da su Ivoševići hrvatski pravoslavci a onda ispada da su srbi!?

Valjda od Šupca plačeni kao i oni u Drežnici koji se ne bune da njihova hrvatska pravoslavna crkva postala crkva od SPC-a!
Pa takav lopovluk u EU samo kod nas postoji!
Citat
#3 xy 2017-05-01 10:31
O SDSS-u bi se moglo dosta napisati pogotovo o njihovij navodnoj borbi za prava Srba. Što su svom narodu isposlovali u Ogulinu gdje su dugo bili njegovi jedini predstavnici.Bojim se jako malo. To bi trebala biti tema a ne ovo od točkice i tramputina. Uopće ne znam što bi im to što su napisali trebalo značiti.
Citat
#4 . 2017-05-01 20:18
Ako ne znaš onda si glup, ne?
Citat
#5 haha 2017-05-02 16:01
i srbi su se počeli rasipat, nema više ni kod njih jedinstva
Citat
#6 milan 2017-05-02 23:26
Ha,ha. Bivši SDSS-ovci u Ogulinu su napravili jako puno al je problem što za sebe a ne za narod. Kupili bagere, kamione i aute a i rezervne položaje u Beogradu. Neznam kako Jurin zamjenik moze vozit auto sa KA registracijom a ne OG, sigurno su čisti računi a ni ga prijavil ni u imovinsku karticu, vjerovatno opet neka muljaža.
Citat
#7 100% 2017-05-03 04:04
Nema više Srba, postali su produžena ruka politicke desnice na nacionalnoj i lokalnoj razini. Veliki pravaš Zeljko Stipetic u koaliciji je s Ljubojevicem. Kakvi su to srbi koji podrzavaju brak s hrvatskim nacionalistima i obrnuto kakve su to "ustase" koje navijaju za srbe.
Citat
#8 Điđi 2017-05-03 09:43
Ako ste sinoć gledali Otvoreno mogli se vidjeti kako je Pupovac stavio u mali đžep Marasa. U par rečenica začepio ga je tako da je do kraja emisije jadni Maras bio potpuno izgubljen.Pupovac u dogovoru s Plenkovićem zagovara jaku i stabilnu Vladu. Mnogima ta koalicija ne odgovora ali bez stabilne Vlade nema izlaza. Ostaje nam samo anarhija kao ova izazvana koalicijom s grupom političkih diletanata koja se maštovito nazvala Most.
Citat
#9 stripi 2017-05-03 23:14
srbi su krivi i za agrokor , todoric je srbin uaaaa hahahhahahahha
Citat
#10 Malo soli na ranu 2017-05-04 22:19
Pupovac u dogovoru s Plenkovicem dobiva mjesto ambasadora (veleposlanika) RH u Moskvi. Jbe se njemu za neko ministarstvo. Tamo treba raditi. A u Moskvi . Tamo moze biti svoj na svome.
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi