Neso (Small)
 

Što je meni

ovo trebalo ?


       Kontakt e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

          

24 sata portal

24 sata

IZBORI 2017 - ŽELJKO STIPETIĆ - NEZAVISNA LISTA volimgradpodklekom

 

Danas se se javnosti na presici predstavili članovi Nezavisne liste Željka Stipetića – volimgradpodklekom. U kratko obraćanju novinarima, Željko Stipetić, inače još uvijek dogradonačelnik Ogulina i diplomirani kriminalist, predstavio je svoj program.

Za tu prigodu okupili su, već na prvi pogled tim kompetentnih ljudi kojima je zajednički nazivnik - promjene i jak Ogulin. Očito su posao odradili već u početku dobro, što dokazuje i njihov program. On obuhvaća plan gospodarskog oporavka grada, plan reorganizacije gradske uprave i gradskih poduzeća, plan informatizacije i brigu o mladima. Kandidat za gradonačelnika Željko Stipetić pri tome je dodao:


„Svi ciljevi koje želimo ostvariti su realni, oni donose prosperitet i napredak. Projekti koje želimo provesti je preuzimanje HOC Bjelolasice d.o.o. u stečaju, odnosno skijalište, sportske terene i ostalu komunalnu infrastrukturu koja će postati zamašnjak razvoja turizma u gradu. Od Države zatražiti na upravljanje ili u vlasništvo vojarnu “Poredice“ koju ćemo pretvoriti u Poduzetnički inkubator.U Poduzetničkoj zoni Ogulin moramo promijeniti uvjete poslovanja kako bi omogućili razvitak a potrebno je i potpuno komunalno opremanje. Sve ćemo učiniti da spriječimo odlazak mladih, stručnih i sposobnih ljudi. No, ono što je najbitnije, ono što je temelj, jest to da moramo stvoriti vlast poštenu i otvorenu svojim građanima. Vlast koja za svoj rad polaže račune i snosi odgovornost.”


Iva Kučinić – Radošević, mag.ing.agr. kandidatkinja za zamjenkicu načelnika, o svom „resoru“ – poljoprivredi, je kazala:


“Svjesni ograničenja poljoprivrednih površina s jedne strane i bogatstva vode s druge strane, izgradit ćemo sustav za navodnjavanje u suhom koritu rijeke Mrežnice. Prepoznali smo i potrebu sufinanciranja otkupa svih vrsta mlijeka te predlažemo sufinanciranje do jedne kune za proizvedenu i prodanu litru mlijeka sljedeće tri godine.”

 

Marko Brozović, struč.specing.traff., kandidat za zamjenika gradonačelnika naglasio je:


“Gradska uprava nije kompetentna u današnje vrijeme. Zahtjeva reorganizacija i informatizaciju koja svima omogućavaju uvid u poslovanje Grada. Također, zapošljavanja moraju postati odabir najboljih a ne kao do sada namještanje i natječaja i uvjeta natječaja te uhljebljivanje podobnih vlasti i ogulinskom vlastodržcu. A zna se tko je on. I na kraju isti taj vlastodržac mora znati da Ogulin već ima besplatnu internet mrežu i to #volimgradpodklekom što je još jedan dokaz ispraznosti njihovih obećanja.”


Ovom prigodom predstavljena je i lista kandidata za Gradsko vijeće. Radi se o kompetentnim i stručnim ljudima, mahom poznatim Ogulincima, koji su, kako ističu, odlučni i voljni, iskreno i pošteno raditi za naš grad. Evo i liste:


1. Željko Stipetić, dipl.krim.,

2. Boris Grgurić, dipl.prav.,

3. Juraj Belina, dipl.ing.,

4. Branimir Vučković, dipl.ing.šum.,

5. Dubravko Belančić, bacc.ing.tech.inf.,

6. Marin Puškarić, dipl.krim.,

7. Tanja Fumić, mag.iur.,

8. Boško Salopek,

9. Iva Kučinić Radošević, mag.ing.agr.,

10. Marko Brozović, struč.spec.ing.traff., 11.

Dražen Cindrić,

12. Matija Puškarić,

13. Kruno Stipetić,

14. Dražen Brozović,

15. Josip Turković, 16.

Ante Belančić, ing. 17.

Hrvoje Jerak, dipl.ing.šum.

Iva Kučinić-Radošević, Željko Stipetić i Marko Brozović

Kandidat za gradonačelnika Željko Stipetić


Photo by Nešo - Skorašnik


6. 5. 2017.

Nebojša Magdić

Komentari  

#41 Carmella 2017-08-03 00:15
Ⲣartiϲipants incⅼuded: the always еntertaining Gary Vaynerchuk, veterаn guru Guy
Kaѡasaki, and Scott Belsky from the Behnce camр (whο's awesome book Making Idas Happen is оn my own desқ at this time actually).One in the online marketing tools that's now increasingly being focused on is sеo (SEO).
Even an exceedingly creative home-based cake decorаtor from Mississauga, Ontario @Cakeor - Death - CA has grߋwnn heer custom cɑke business
to become supplier ߋf some 300 "pill box fashioned" cakelets foг ⅼast
month's LG Fashіon Week inn Toronto.

Here is mуy homepage; online posting ads service: http://www.cldisplay.com/jobs/
Citat
#42 Andreas 2017-08-03 01:55
Howеver, with eԁu backlinks when you best SEO stratеgy iit is possible to winn the trust one many clients.
Unrеlated and random ⅼinks from anny оⅼd
site truly does not make Gooցle visit yoiur sitе to important.
Knowing your competitors is criticaⅼ to thе success of the internet business or offline.My website; get backlinks: https://www.fiverr.com/cldisplay_seo/create-high-quality-backlinks-for-your-website
Citat
#43 Lawanna 2017-08-10 21:47
-- Dгamaticаlply improve yoսr search engine results - Even though you'll
find software applications out theгe that assіѕt aᥙtomate the linking
process, use them sparingly, if аt all. Juust remember
to prονide qᥙality content rather thsn just a variety of ⅼlinks selling stuff.
Knowing yoir rivаls is important to the success of the internet business or offline.


Look at my wеb-site ... firѕt page on google: https://www.fiverr.com/cldisplay_seo/send-real-human-traffic-visitors-to-your-website-blog
Citat
#44 Maria Mariana 2017-09-08 04:53
Sua didática é ótima para fazer conteúdos. Permaneça assim,
estou lendo todos os artigos do web site .

Sinta se livre para surfe meu network brigadeiro Gourmet de chocolate brigadeirosgourmet.c lub: http://one.oldiestation.es/php.php?a%5B%5D=%3Ca%20href%3Dhttps%3A%2F%2Ftwitter.com%2FMeuBrigadeiro0%3Ecomo%20fazer%20Brigadeiro%20Gourmet%3C%2Fa%3E
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi