Neso (Small)
 

Što je meni

ovo trebalo ?


       Kontakt e-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

          

24 sata portal

24 sata

JEDNOGLASNA PODRŠKA DOMITROVIĆU ???

Malo sam u prošlom postu „kemijao“ informacijama što su curile sa sastanka koji je na temu konstituiranja Gradskog vijeća, sazvao gradonačelnik Dalibor Domitrović. Svi naši izabrani junaci bili su nazočni i junački su se i borili.

Malo su se lomila koplja oko izbora Mandatno imunitetne komisije te Odbora za izbor i imenovanje, o čemu se nisu mogli dogovoriti. Željko Stipetić, čija je nezavisna lista bilo malo iznenađenje izbora dobivši čak tri mandata, reče mi da je njegov stav na tom sastanku dio – dosta je podjela. Svojim radom trebamo Ogulin učiniti boljim mjestom za život. Zapravo, bio je to zajednički stav. I još važnije – to su po njegovim riječima, kroz diskusije rekli i čelnici HDZ-a i SDP-a. Ako Željko nije nešto od svega sa ovoga sastanka možda propustio ili krivo shvatio, onda možemo biti zadovoljni činjenicom da su svi nazočni podržali Dalibora Domitrovića i dali mu podršku kao gradonačelniku.

To bi trebalo značiti da će Gradsko vijeće biti konstituirano jednoglasno. Gotovo za nepovjerovat.

Ne želim biti zloguki prorok, ali trošeći vrijeme dugi niz godina na ništa pametnije nego na lokalnu politiku, ne mogu se oteti dojmu da baš neće sve ići tako glatko. Zajedništvo, međusobno uvažavanje, poštivanje političkog suparnika, interes grada i građana.......barem do sada nije funkcioniralo. No možda jednom i nama svane. I zato ponavljam onu zadnju rečenicu iz prošlog posta: Ego je ono što nam u ovom trenutku može samo štetiti. U danima koji slijede, vidjeti ćemo (već u utorak), jesmo li dostigli političku zrelost.

17. 6. 2017.

Nebojša Magdić

 

Komentari  

#51 Nostradamus 2017-06-23 12:41
Puno teg se drugu sekretaru ne sviđa, a tem nije kraj. Biće još iznenađenja. Nisu svi na prodaju, ima i poštenih.
Citat
#52 Petljanje 2017-06-23 23:16
Citat Nick Name:
Citat Hsp:
Jel vi znate brojati. HDZ osam mandata a SDP pet i ostatak sa jadnim Željom i njegovim računđijama plus manjinac. Je li to razlog za trijumf. Prije će biti erupcija nakupljenih frustracija. Razlike između vas i HDZ-ovaca nema. Svi ste jednaki.


jedan od ovih što ih ti zoveš računđijama odbil je direktorsko mjesto koje mu je bilo ponuđeno za kolaboraciju.koliko se čuje druga sekretara je to tulko zaprepastilo da se je ulovil za srce umjesto za želudac :)))


Ajde matere ti nick name unjesto petljanja reci nam to ime druga koji je odbio mjesto direktora koje mu je nudio SDP. Jesi li ti tu bio nazočan ili ti je informaciju servirao onaj jadniček Željko Stipetić koji je 4 godine brao dogradonačelničku plaću i češao jaja a prije izbora desničario i dobio glasove naivnih Ogulinaca. Ništa ne tražim od tebe već to jedno jedino ime.Čisto radi vjerodostojnosti. Ajde gukni ako imaš muda i pazi jer ti ih Banana može isčupat :lol:
Citat
#53 Zrno soli na ranu 2017-06-23 23:48
Politika je izbor izmedju mogucih i izvjesnih prilika i nesigurnosti prezivljavanja od danas do sutra.
I ti sad trazis imena. Ma nemoj . Politika se vodi iza zatvorenih vrata. A o namjerama se govori naglas. Javno.
Do novih prilika, izbora, strikati po selima. I nadati se da je mustra dobra.
To je formula pobjede.
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi