MANDATE NA RASPOLAGANJE

Gradonačelnik Domitrović, polako se uhodava, nastoji povezati konce i složiti kockice, da bi se konkretnije upoznao s radom gradskih poduzeća. Sazvao je danas direktore koji su mu prezentirali akte svojih tvrtki i ustanova, sistematizaciju radnih mjesta i popunjenost istih, sastav nadzornih odbora, upravnih vijeća i drugih tijela upravljanja, rješenja o imenovanjima sa imenima i prezimenima te rokovima mandata.

Domitrović je izrazio želju za jednom kvalitetnijom suradnjom poduzeća i Grada, te s tim ciljem obećao redovite tjedne koordinacije. Na stranicama radija čitam kako je pozvao sve direktore da svoje mandate stave na raspolaganje. Naime, naglašeno je da će neki raditi do kraja svojih mandata, negdje će biti raspisani novi natječaji, a negdje će sve ostati "po starom".

Osim promjena na direktorskim pozicijama, o čemu se u gradu već naveliko kalkulira, gradonačelnik je najavio i reorganizaciju Gradske uprave koja je, kako kaže, već sada u poodmakloj fazi ali je istakao da tu ne bi trebalo biti velikih rezova i promjena.

Zamjenica gradonačelnika Ivana Salopek Šumonja, naglasila je da je cilj međusobno povezivanje gradskih ustanova u vidu bolje suradnje u zajedničkom interesu.

Pozvala je da jedni druge oslobodimo okova jer novo vodstvo Grada želi upoznati sustav na najbolji mogući način, a oni koji su na čelu ustanova, na to moraju biti spremni.

Gradonačelnik je najavio i pojedinačne sastanke sa svim direktorima, jer to je zapravo jedini način da se u detalje upozna s njihovim radom.

Stavljanje mandata na raspolaganje, što je zatražio Domitrović, uobičajeni je eufemizam, nakon kojeg znamo što slijedi. U svakom slučaju, biti će zanimljivo vidjeti koliko su točne informacije o kadrovskoj križaljki, koje već danima gradom kolaju iz, „dobro obavještajnih izvora“.

 

6. 7. 2017.

Nebojša Magdić

 

Komentari  

#21 Nostradamus 2017-07-11 13:28
Naravno Kume da si nebitan kad ti se ruka u zraku nigdi ne broji.
Citat
#22 . 2017-07-11 14:00
Zna spectator dobro o kojem kumu se govori. kljucna rijec je longeta al ne ona koja je bila na nisanu prije izbora hoho. Ovo za penziju zna pol grada pa mozda i to dode u onu rubriku nova afera. preduvjet je da autor bude dosljedan a to sigurno nece bit. zanimljivo kako cinjenice koje su pogodene u sridu iz proslog komentara uopce spectator ne komentira, valjda nema kaj za dodat.
Citat
#23 Zrno soli na ranu 2017-07-11 23:24
U sridu si imao priliku pucati u proslu nedelju. Otvoren telefon i pucaj. Pitanja si mogao dogovoriti sa diplomiranom novinarkom. Jos uvijek je glavna urednica. Dakle sve si mogao ali nisi. Zasto? Zato sto si kukavica. Izidi u javnost i pricaj. Bori se. Ali , jbga, kako protiv stvarnosti. Ne ide to, prika. Pa ovih osam velicanstvenih nije u stanju , na sjednici vijeca pitati neko suvislo pitanje . Sto uopce tamo rade.
Ali dobro je. Pitam ja tebe ko je kriv kaj su tvoje uzdanice, Toncek i ekipa popusili....
Citat
#24 Nostradamus 2017-07-11 23:38
Jesil Kume čul onu "kum kumi u šumi". Da nisi ti u potrazi za svojom dragom, pa ono znaš, pišeš o kumu, a ti hebo te ljubomoran. Znam ja ni to do tebe to je da zamažeš trag, Kum u šumi, a ti bacaš na politiku.
Citat
#25 Kum 2017-07-12 13:39
Joj kako si me prokužio. Vidi se da nemaš život jer stalno visiš "tu" dobro ti ide. zato je auto i parkiran stalno kod borova. Treba sve prokomentirat s lažnih profila s 10 nickova pa malo objavljivat laži po portalu i ostalim stranicama na facebooku. Živili! Pozdravi kuma, i pitaj ga koji bi sad faks završio.
Citat
#26 Nostradamus 2017-07-12 21:10
A da ti Kum nisi slučajno od onih koji čuče kad piške, a ako još idu u ženski wc to je hormonski poremećaj. To se ne liči, već ti je najbolje kupiti šareni šeširić.
Citat
#27 Lovac 2017-07-18 00:07
Pljunuli bi oni dragi moj Mix u svoj moralni lik ali za to treba imati moral. A za njih moral je nepoznanica.
Citat
#28 spectator 2017-07-18 18:29
Ovaj "Mix" je stvarno mix gluposti. Kome on sve prigovara za komentare pod nickom, a sam tako piše, naravno, kukavički.Kažu ljudi da je rasprava s budalama izgubljeno vrijeme i da će budala na kraju svega pobjediti, jer malo tko danas ima živaca raspravljati s budalama. No, ne radi se o budalama po habitusu, već se radi o zadojencima jednoumljem kojima je sad s ovim promjenama u gradu došla voda do ušiju, pa na ovakav način komentiranja pokušavaju spriječiti bilo kakvu raspravau. Dapače, ispaljuju neke "vijesti" koje nemaju veze s logikom i onda čekaju da se netko od nas "zakači" i da nas on onda pozove da se pogledsmo u ogledalo i da se pljunemo. Pljuni nas ti u svoje ogledalo, pa ćeš vidjeti što te spada...
Citat
#29 ... 2017-07-20 00:03
Koji komentari.Kreteni koji glume akademike.Ma poklopite se po ušima i ne zagađujte blogove,portale,fejs .Svi, baš svi.
Citat
#30 . 2017-10-18 23:38
Bravo tri točkice
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi