MANDATE NA RASPOLAGANJE

Gradonačelnik Domitrović, polako se uhodava, nastoji povezati konce i složiti kockice, da bi se konkretnije upoznao s radom gradskih poduzeća. Sazvao je danas direktore koji su mu prezentirali akte svojih tvrtki i ustanova, sistematizaciju radnih mjesta i popunjenost istih, sastav nadzornih odbora, upravnih vijeća i drugih tijela upravljanja, rješenja o imenovanjima sa imenima i prezimenima te rokovima mandata.

Domitrović je izrazio želju za jednom kvalitetnijom suradnjom poduzeća i Grada, te s tim ciljem obećao redovite tjedne koordinacije. Na stranicama radija čitam kako je pozvao sve direktore da svoje mandate stave na raspolaganje. Naime, naglašeno je da će neki raditi do kraja svojih mandata, negdje će biti raspisani novi natječaji, a negdje će sve ostati "po starom".

Osim promjena na direktorskim pozicijama, o čemu se u gradu već naveliko kalkulira, gradonačelnik je najavio i reorganizaciju Gradske uprave koja je, kako kaže, već sada u poodmakloj fazi ali je istakao da tu ne bi trebalo biti velikih rezova i promjena.

Zamjenica gradonačelnika Ivana Salopek Šumonja, naglasila je da je cilj međusobno povezivanje gradskih ustanova u vidu bolje suradnje u zajedničkom interesu.

Pozvala je da jedni druge oslobodimo okova jer novo vodstvo Grada želi upoznati sustav na najbolji mogući način, a oni koji su na čelu ustanova, na to moraju biti spremni.

Gradonačelnik je najavio i pojedinačne sastanke sa svim direktorima, jer to je zapravo jedini način da se u detalje upozna s njihovim radom.

Stavljanje mandata na raspolaganje, što je zatražio Domitrović, uobičajeni je eufemizam, nakon kojeg znamo što slijedi. U svakom slučaju, biti će zanimljivo vidjeti koliko su točne informacije o kadrovskoj križaljki, koje već danima gradom kolaju iz, „dobro obavještajnih izvora“.

 

6. 7. 2017.

Nebojša Magdić

 

Komentari  

#31 Lovac 2017-07-18 00:07
Pljunuli bi oni dragi moj Mix u svoj moralni lik ali za to treba imati moral. A za njih moral je nepoznanica.
Citat
#32 spectator 2017-07-18 18:29
Ovaj "Mix" je stvarno mix gluposti. Kome on sve prigovara za komentare pod nickom, a sam tako piše, naravno, kukavički.Kažu ljudi da je rasprava s budalama izgubljeno vrijeme i da će budala na kraju svega pobjediti, jer malo tko danas ima živaca raspravljati s budalama. No, ne radi se o budalama po habitusu, već se radi o zadojencima jednoumljem kojima je sad s ovim promjenama u gradu došla voda do ušiju, pa na ovakav način komentiranja pokušavaju spriječiti bilo kakvu raspravau. Dapače, ispaljuju neke "vijesti" koje nemaju veze s logikom i onda čekaju da se netko od nas "zakači" i da nas on onda pozove da se pogledsmo u ogledalo i da se pljunemo. Pljuni nas ti u svoje ogledalo, pa ćeš vidjeti što te spada...
Citat
#33 Nostradamus 2017-07-19 13:58
Bilo bi ok da svi koristimo ogledalo, makar ponekad. Strah me da neki u ogledalu ne vide nekeg drugeg pa pljune u ogledalo, a pljuvačka se vrati i zamaže oneg ki pljuje. Zato se ni dobro često potpisivati različito, jer neki more zaboravit mi je on u stvarnosti.
Citat
#34 ... 2017-07-20 00:03
Koji komentari.Kreteni koji glume akademike.Ma poklopite se po ušima i ne zagađujte blogove,portale,fejs .Svi, baš svi.
Citat
#35 . 2017-10-18 23:38
Bravo tri točkice
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi