DUGA NOĆ PRED NAMA

Kiša lije, Dobra raste, ponor je već pun, a ni prognoze baš nisu sjajne.  Pripremaj pumpe i čekaj. Možda nam se naša rijeka ipak smiluje.
Ent ti kišu, i vrime, i jesen, i Dobru, i retenciju, i Rvacke vode, i poplavu, i Livaju, i Maksimir, i Monako, i Joa Bidena, i Dinamo, i Đulin ponor kaj jumferica začepljen.
 
 
En ti, da ne velim jebem ti, i mjernu stanicu u Turkovići, i razinu vode, i 1999-u, i 2017-u, i sve poplave od stoljeća sedmega, i 10-i kongres SKJ, i Sabljake, i branu Bukovnik, i vriće s peskom, i dežuranje celu noć, i hemeroide, i "samo Pipi", i Večernje vijesti, i Dunav, i Vitunjčicu, i Poljud.
 
Jebem ti Baturinu i kišurinu, i krizni stožer (samo ženske), i DVD Babina greda, i Mrežnicu, i sardine u konzervi, i Sorosa i Orbana, i kostanje po 25 kuni kilu, i sredu u gradu, i Vodovod, i Titinu ćeliju br. 6. i Bliski, Srednji i Daleki istok, i Tajland, i sok od breskve, i Marfiyev zakon, i umjetnu inteligenciju, i Plodine/Konzum,Lidl.
 
Jebem ti, malo za prominu, i kanjon Kolorada, i Porše Kareru 911, i čokoladu s rižom, i zapritu cestu za Vučiće, i Milijunaša i Potjeru, i smočena drva u podrumu, i tripice, i Božu Snupiya, i most u Lomostu, i sladoled od pistacija, i tablete protiv sraćke, i Folksvagen Bubu, i poluosovinu od Tojote, i DHMZ, i zvezdu petokraku, i "za dom spremni" (jeste kurac spremni).
 
 
Jebem ti i Život na vagi, i oneg Klarka i Odiseju u svemiru, i Aleksandra Makedonskega i Gordijski vuzal, i HŽ, i Pendl za Oštarije, i Kama sutra položaj 69, i Vladu Kalember a i "Evo noći, evo ludila", i Grad bajki ki raste, i masnice, ne za jisti, nego ispod oka, i gljive i juvu od vrganji, i pečurke na šparetu.......
 
MA JEBEM TI SVE, NEĆE VALJDA OPET ZAJTI U PODRUM NOĆASKE
 
Lejte, Belinova pumpa ZA DOM SPREMNA , a moja se pokvarila kad je najviše trebalo.
 
Još bi malo ništo j...l, al' sam se umoril od tulike jebačine. Kaj, ćete. Godine nosidu svoje.
Držte mi fige da u podrum ne zajde.
 
Bog i fala i nemojte kaj zamerit.
 
3. 10. 2024.
 
Napisao Z. Đuroković, direktor Htrvatskih voda 
Komentari  
#11 Đebedaja 2024-10-04 11:31
Sve je pod kontrolom. Predsjedavajući iz Stožera stoji uz vodurinu. Retencija je kriva, kakva panika..neće se izlit. Treba stisnut i pregrmit ovaj dan. Vriće su u poredica. Kome treba nek se javi. Bok i božji blagoslov
Citat
#12 Kirasići 2024-10-05 18:45
Citat Di ste:
Di ste sad partijski pisci. Nema panike, HDZ širi paniku. Di su vreće? Kod podobnih u Kirasići. Ostalima figa. Sram vas bilo. Ogulin raste. Raste klinac. Voda raste. Alkoholičar se slika u uniformi.

Naravno da su u Kirasići di bi trebale bit.
Ako imaš kaj protiv dojdi u Kirasiće ako imaš muda da i tebe metnemo u vriče
Citat
#13 Rista 2024-10-06 00:28
U svoj toj muci oko poplave, samo je Sven primijetio ovu Nešinu genijalnu nabrajalicu. Na fejsu je rekao da je pisao na brzinu između dva pumpanja vode ali je kasnije vidio da bi bilo "možda i dobro" da je prepravi jer ima mnogo aktualnih stvar koje bi u nabrajalicu mogao ubaciti.
Ne treba majstore. Meni je i ovako odlična.
Citat
#14 Lako cemo 2024-10-07 07:19
Kadi su vrice, kako kadi su. Tamo kadi trebaju biti. Dok Jose komunalni iz gradske uprave ceka jelena u sumi, vrice su u Poredica.
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi