STRUČNO USAVRŠAVANJE ZA VODITELJE ZA EU FONDOVE

 

Danas u 16:30 sati u Pučkom otvorenom učilištu Ogulin u suradnji s Učilištem EU projekti iz Zagreba, počinje stručno usavršavanje za Voditelje pripreme i provedbe EU projekata a zvanje se po završetku upisuje u e-radnu knjižicu.

Svi polaznici naučiti će metodiku pripreme EU projekta te u sklopu usavršavanja pripremiti jedan projekt koji će moći kandidirati na neki od natječaja. Predavači su istaknuti konzultanti na čelu s Arianom Velom, Ivanom Rukovanina Halilagić, Irenom Slunjski, Ivanom Gudelj i dr... Ukoliko ima još zainteresiranih slobodno nam se obratite.... Vaše POU Ogulin.

 

Na ovo me je na svome fejsu upozorio Milan Turković. Da ne komentiram ja, evo što je Milan o ovome napisao:

"Svi koji zele jos se mogu prijaviti. Iskoristite priliku. U proracunu za ovu godinu za sufinanciranje polaznika je izdvojeno 100.000 kuna a ostatak ce biti osiguran u proracunu za iducu godinu. Nakon zavrsetka obuke polaznici ce biti osposobljeni da samostalno izraduju programe za eu fondove. Interesantno je da ovo prolazi u najvecoj tisini, nema objava niti na sluzbenim stranicama grada Ogulina, niti na stranicama Gradonacelnika niti u medijima, nigdje!!!! Slucajno ili..."

 

Toliko od Milana. Ništa za dodati. Ovo je dovoljno.

 

17. 11. 2017.

Nebojša Magdić

Komentari  

#11 Rus 2017-11-18 19:50
Bolje bi bilo da organizirte tečaje za medicinsko osoblje, krojačice, tokare i varioce, drvare, stolare,,,,

Ako ne znate jedino predavač ima koristi od takvog predavanja za EU fondove.

Lezilebovići Grumf i Vukelja, stručnjaci za fondove, predstavljali su se kao maferi. Kad su došli na vlast vidimo da su obični lažljivci.

Grumf je skužio da je lakše mjesečno tući 15.000,00 kn, kao i Vukelja nego raditi za 3000,00 kn.

Povukli ljude koji nemaju primanja i teško žive, iznevjerili ih i prevarili da bi samo oni jeli iz velike žlice.

Kakvi su im mentori znamo svi ,,,,, a e kaj bi htjeli,, oni mogu biti samo gori... Vidljivo.
Citat
#12 Nostradamus 2017-11-19 14:26
Interesantno. Dosadašnja vlast je strpljivo radila 27 godin, sve su pripremili, doveli do kraja, samo nisu imali sreće provesti. Zahebalo ih, nisu računali, a eto 27 godin strplivo sve započeli, al ni bilo sreće za dovršit. Nit zonu, niki ni til, nit pučko, nit retencinu, nit obilaznicu, nit gradska naselja, nit kanalizaciju, nit pitku vodu u naseljima, nit mrtvane po mjestima, nit Bjelolasicu...... Eto nisu imali sreće, a sve su lipo isplanirali. Al nit jednog projekta. Ovo je sad slučajno, ni to baš tako kako izgleda, pa ne moremo valjda vjerovat svojim očima, kazaše uhljebi i ostadoše živi.
Citat
#13 Ho shi min 2017-11-19 19:17
Ja mislim da ste vi svi jedne Budale.
Citat
#14 . 2017-11-19 21:17
I ja.Lipo vas je nešica navukal.
Citat
#15 Mile 2017-11-23 07:34
"Pučko",hvalit Nikolinu, za šta? To što bi trebala radit svoj posao! E pa stari/a moj za to je dobro plaćena, bar 10000 tak tisuća kunica. To joj je posao shvatite to. A da li je do sad radila svoj posao? 20 i kusur godina bi se trebalo nešto vidjet, al da se vidi ne bi rekal. KUD ima i Zagorje......
Citat
#16 .... 2017-11-23 09:11
EU fondovi su samo jedna vrsta financiranja. Neznalice i uhljebi , političari lokalni kokošari na ovu foru prikazuju sebe kao Mesije koji će pokrenuti investicije. Oni znaju da ništa ne znaju ali znaju da će se njima biti dobro.

Sada Blanka stalno visi i skakuće oko Želje i Grumfa. Sram Vas bilo. Opet mutite mutikaše jedne. Treba izabrati nepoznatog čovika ili poništiti natječaj.

Dube ako tuče dicu ni lud da tuče nekog sebi ravnog ili jačeg. Ne treba raditi slona od par šamari.
Citat
#17 Racionalnost 2017-11-23 16:18
Da, i za most u Puškarići isto tako, neke objave gledam kako su oni napravili da se ide radit most. Kolko se ja sjecam cuo sam jos prije 3 godine da je u tamosnjem vijecu bilo divana o tome i da su dogovorili projekt oko rekonstrukcije. Ovima sada je to palo ko naručeno. Sreća pa valjda ovi prijašnji imaju negdi dokumentirano.

Citat Đuro:
Ajde matere ti Nastradamus, pobroji kaj se to napravilo u u pol godine. Baš me zanima. Zanemari puteljke oko Sabljaka, stazu na Klek i "projekte" dr.sic. Vukelje. Samo mi Đulu nemoj spominjati jer to je odrađeno još za mandata prošlog gradonačelnika. Ne spominji ni zonu u koju je uloženo 30 milijuna kuna u ovih 27 godina a ne u šest mjeseci nove vlasti.Već onda se mislilo što će nam zona značiti a ondašnja oporba a sadašnja vlast cijelo je vrijeme tvrdila das su to bačeni novci. Sada kad ta ulaganja daju rezultate zasluge bi prisvojili bivši kritičari zone. E jeste prozirni.
Citat
#18 .... 2017-11-27 17:21
Leglo svega najgoreg a klub pun dice..70-80.. Neki glupi roditelji kad daju dicu nasilniku i nezdravim ljudima..
Citat
#19 Omer 2018-02-03 21:58
Veoma zahvalan autoru vrlo zanimljiv članak, podelio
se na svom Facebook profilu I moji praatiocima se dopalo.
Vrlo jednostavan i jasan način izloženja informacije.
Preporučiću ova članakprijateljima!

Also visit my web-site - Prodaja suplementata,: [censored]fitway.rs/
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi