STRUČNO USAVRŠAVANJE ZA VODITELJE ZA EU FONDOVE

 

Danas u 16:30 sati u Pučkom otvorenom učilištu Ogulin u suradnji s Učilištem EU projekti iz Zagreba, počinje stručno usavršavanje za Voditelje pripreme i provedbe EU projekata a zvanje se po završetku upisuje u e-radnu knjižicu.

Svi polaznici naučiti će metodiku pripreme EU projekta te u sklopu usavršavanja pripremiti jedan projekt koji će moći kandidirati na neki od natječaja. Predavači su istaknuti konzultanti na čelu s Arianom Velom, Ivanom Rukovanina Halilagić, Irenom Slunjski, Ivanom Gudelj i dr... Ukoliko ima još zainteresiranih slobodno nam se obratite.... Vaše POU Ogulin.

 

Na ovo me je na svome fejsu upozorio Milan Turković. Da ne komentiram ja, evo što je Milan o ovome napisao:

"Svi koji zele jos se mogu prijaviti. Iskoristite priliku. U proracunu za ovu godinu za sufinanciranje polaznika je izdvojeno 100.000 kuna a ostatak ce biti osiguran u proracunu za iducu godinu. Nakon zavrsetka obuke polaznici ce biti osposobljeni da samostalno izraduju programe za eu fondove. Interesantno je da ovo prolazi u najvecoj tisini, nema objava niti na sluzbenim stranicama grada Ogulina, niti na stranicama Gradonacelnika niti u medijima, nigdje!!!! Slucajno ili..."

 

Toliko od Milana. Ništa za dodati. Ovo je dovoljno.

 

17. 11. 2017.

Nebojša Magdić

Komentari  

#21 lik 2017-11-22 17:34
Najprije što se tiče ovog tečaja za EU fondove - vidi se da je jako ažurno gradonačelnik podijelio fb objavu pučkog i jedva napisao jednu rečenicu nakon napisa neše tj mivita. Lajkova ima cca 10. To dovoljno govori o mržnji i ljudima koji zagovaraju da se mi svi ne dijelimo već radimo na dobrobit grada. Zavidni su jer je napravljen koračić naprijed od strane nekog drugog. Dosljedno?

A što se tiče rukometa bojim se da od prozvanog trenera nećemo nikad čuti istinu. Pa tko drugi je taj tekst na portalu napisao nego on u svoju obranu? Je li prvi put da se neprimjereno ponaša on i dio roditelja igrača koji trenira - nije! Je li mu prvi put da fizički nasrće na dijete, suca - nije? A lijepo možete vidjeti u komentarima na portalu tko mu drži lojtre u tim radnjama.
Sjetimo se samo NAVODNIH optužbi u jednoj og školi za nasilno ponašanje prof. - taj više ne radi! Ovaj trener za nasilje nailazi na odobravanje sadašnjih medija jer ih i sam kreira, odobravanje sportske zajednice, odobravanje vodstva kluba. Sve zato jer im se dostavlja neisitna i svoj očito ogromni ego prikriva objavama gdje nema realnosti niti 1%.
Citat
#22 Pucko 2017-11-22 20:20
Sad nitko nece Nikolinu pohvaliti? Treba o svemu drugom govoriti. Bas ste likovi!
Citat
#23 Mile 2017-11-23 07:34
"Pučko",hvalit Nikolinu, za šta? To što bi trebala radit svoj posao! E pa stari/a moj za to je dobro plaćena, bar 10000 tak tisuća kunica. To joj je posao shvatite to. A da li je do sad radila svoj posao? 20 i kusur godina bi se trebalo nešto vidjet, al da se vidi ne bi rekal. KUD ima i Zagorje......
Citat
#24 .... 2017-11-23 09:11
EU fondovi su samo jedna vrsta financiranja. Neznalice i uhljebi , političari lokalni kokošari na ovu foru prikazuju sebe kao Mesije koji će pokrenuti investicije. Oni znaju da ništa ne znaju ali znaju da će se njima biti dobro.

Sada Blanka stalno visi i skakuće oko Želje i Grumfa. Sram Vas bilo. Opet mutite mutikaše jedne. Treba izabrati nepoznatog čovika ili poništiti natječaj.

Dube ako tuče dicu ni lud da tuče nekog sebi ravnog ili jačeg. Ne treba raditi slona od par šamari.
Citat
#25 Racionalnost 2017-11-23 16:18
Da, i za most u Puškarići isto tako, neke objave gledam kako su oni napravili da se ide radit most. Kolko se ja sjecam cuo sam jos prije 3 godine da je u tamosnjem vijecu bilo divana o tome i da su dogovorili projekt oko rekonstrukcije. Ovima sada je to palo ko naručeno. Sreća pa valjda ovi prijašnji imaju negdi dokumentirano.

Citat Đuro:
Ajde matere ti Nastradamus, pobroji kaj se to napravilo u u pol godine. Baš me zanima. Zanemari puteljke oko Sabljaka, stazu na Klek i "projekte" dr.sic. Vukelje. Samo mi Đulu nemoj spominjati jer to je odrađeno još za mandata prošlog gradonačelnika. Ne spominji ni zonu u koju je uloženo 30 milijuna kuna u ovih 27 godina a ne u šest mjeseci nove vlasti.Već onda se mislilo što će nam zona značiti a ondašnja oporba a sadašnja vlast cijelo je vrijeme tvrdila das su to bačeni novci. Sada kad ta ulaganja daju rezultate zasluge bi prisvojili bivši kritičari zone. E jeste prozirni.
Citat
#26 .... 2017-11-27 17:21
Leglo svega najgoreg a klub pun dice..70-80.. Neki glupi roditelji kad daju dicu nasilniku i nezdravim ljudima..
Citat
#27 Nešo 2017-11-28 10:39
Pod brojem 20 sam vas zamolio da se držite teme. A vi raspleli o svemu a posebno o rukometu. Ne ljutite se, obrisao sam. Rukomet i bilo što već drugo, komentirajte gdje je nešto o tome objavljeno.
Citat
#28 Gol 2017-12-01 11:32
Bio sam par dana odsutan a sada kad sam pogledao ovaj post vidim da si pfročistio sve o rukometu. Slažem se s tobom da je tema nešto drugo ali u rukometnom klubu mnogo toga ne valja pa bi se netko trebao time pozabaviti. Vidim da sada pripremaju i neke nove ljude u Športsku zajednicu. To vam je ono-sjaši Kurta da zajaši Murta. Od toga sport neće imati niakave koristi.
Citat
#29 sport 2017-12-01 16:11
Nešo, bilo bi dobro da obrišete onda i komentar br. 26. Jako zanimljiv komentar na taj komentarste obrisali a govori se da je ovo sa brojem članova također laž jer je vrlo lako dokazati koliko javna udruga, kakav bi trebao biti i rukometni klub, ima članova i jesu li aktivni. kako bi vi rekli nešo nemojte kaj zamerit.
Citat
#30 Omer 2018-02-03 21:58
Veoma zahvalan autoru vrlo zanimljiv članak, podelio
se na svom Facebook profilu I moji praatiocima se dopalo.
Vrlo jednostavan i jasan način izloženja informacije.
Preporučiću ova članakprijateljima!

Also visit my web-site - Prodaja suplementata,: http://fitway.rs/
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi