NAKON BANANE - BANANA

Naš Ivan Vukovič, i dalje je prva violina županijskog SDP-a. I dok u stranci vrije, traži se smjena Bere, Bero slaže listu nepoželjnih, lobira se u cijeloj Hrvatskoj za jednu ili drugu opciju, Banana je onako elegantno i sigurno, zadržao čelno mjesto u SDP-u Karlovačke županije. Uostalom znalo se da je njihov najjači "igrač".O tome KAportal piše:

Članovi SDP-a u Karlovačkoj županiji jučer su birali svoje vodstvo, predsjednika, potpredsjednike, članove predsjedništva županijske organizacije i članove županijskog odbora. Kandidati za predsjednika županijskog SDP-a bili su Ivan Vuković iz Ogulina i Zoran Ivšić iz Slunja a pobjedu je premoćno dobio Ogulinac Vuković sa 198 glasova, dok je Ivšić imao 60 glasova.

Biralo se po načelu “jedan član, jedan glas” a i ovi su izbori protekli s malim odazivom članstva.

– Zahvalio bih se svim kolegicama i kolegama koji su me prepoznali kao osobu koja može odgovoriti na sve izazove koji se trenutačno događaju u hrvatskoj socijaldemokraciji. Mislim na samo stanje u stranci, gdje je na snazi rat sviju protiv svih. Moj stav i moj način razmišljanja temelje se na Statutu stranke i na vjerodostojnosti mandata. Za to ću se i zalagati,  rekao je Vuković za OGportal i dodao da mu su na prvom mjestu socijalna prava, prava umirovljenika, prava mladih na zapošljavanje, te Karlovačka županija kao okruženje u kojem živi i djeluje.

1. 7. 2018.

Nebojša Magdić

 

Komentari  

#11 doktor znanosti 2018-07-03 16:50
Vi šta virite iz guzice teško da se vama može išta objasniti. Oni čija su djeca trbuhom za kruhom išla van, spremaju se van, rade izvan Ogulina i svi mi koji ćemo plaćati gubitaša kojeg vode gubitaši (kroz vraćanje kredita koje su digli) pa i radio Ogulin to razumiju.

O Bananinoj sposobnosti se može čuti u Šeriju dobro kažeš i to pogotovo od onih koji mu se ulizuju dok je tamo a kad ode priča se o najvećem izrodu. Sve takve likove nabijem na onu stvar. Kad si malo promislim nije Banana ni tako loš, mangup koji misli da je pametan i nikad ništa od njega.
Citat
#12 . 2018-07-03 17:54
Doktor-kreten! Dovoljno.
Citat
#13 Daya vuu 2018-07-05 10:23
Banana je i pametan i sposoban. Da nije ne bi ovako dobro kapitalizirao svoj politicki put.
Da je pametan pokazao je kada je gurnuo covjeka bez mrlje - Grunfa za gradonacelnika i pogodio. To sto je Grunf sada malo skrenuo u lijevo i postao pravi SDP.ovac u /negativnom smislu/ izgubio je dosta simpatija Ogulinaca i to će mu se sigurno osvetiti na slijedecim izborima. Jer u ovom slucaju nije pobijedio SDP nego Grunf i to je Banani bilo jasno.
Medjutim tu je i pogrijesio jer kada je HDZ izisao sa svojim smijesnim kandidatima trebao se je on kandidirati, sigurno pobijediti i to s vecom razlikom od oviz 70.ak glasova i konacno si ispuniti zelju da zasjedne u gradonacelnicku fotelju. Jer to sto je nekakav celnik stranke u Ka. zupaniji ne znaci nista. U nekim povijesnim knjigama pisati ce samo imena gradonacelnika. Svi ostali pasti ce u zaborav.
Citat
#14 Pa da 2018-07-05 12:15
Pa da - život nam se svodi na povijesne knjige. Je baka Vas povijest i tko to čita. Tko čita npr. Dubrave u NOBeu ili Dali je povijest zapamtila Tončeka kao Tigar i Tončeka kao glavnog urednika povijesnog romana Ogulin u Dom ratu.....
Banana zna kaj dela kao i uvik...
Citat
#15 Zg-Og 2018-07-07 17:51
Citat Crna legija:
Bravo Neso naslov ti je za 5 kako te samo nije sram. Al nije za zamerit nemas ti ni srama ni stida.


I ja sam kao i HUS /br.2./ neupućen pa nije jasno što se Crna legija /br.1./ buni i što to zamjera Neši. Ja ne vidim nikakavog razloga. A Crna legija nikako da objasni. Valjda mu Jure Francetić ne daje dozvolu da se izjasni. :lol:
Citat
#16 NO1 2018-07-08 17:56
Bas tako Zg-Og. Neko nesto poput ove Crne legije bubne i sada bi mi trebali odgonetnuti kaj je mislil. A i sam to ne zna.
A Banana je jedino kaj vredi u tem SDP-u. Drugi su sve tutleki.
Citat
#17 Crna legija 2018-07-09 08:22
Citat Zg-Og:
Citat Crna legija:
Bravo Neso naslov ti je za 5 kako te samo nije sram. Al nije za zamerit nemas ti ni srama ni stida.


I ja sam kao i HUS /br.2./ neupućen pa nije jasno što se Crna legija /br.1./ buni i što to zamjera Neši. Ja ne vidim nikakavog razloga. A Crna legija nikako da objasni. Valjda mu Jure Francetić ne daje dozvolu da se izjasni. :lol:

Da i Rafael Boban isto
Citat
#18 doktor znanosti 2018-07-15 10:27
Nakon ku..a ku..c .

Dosta samohvale dotičnog na ovom blogu, u komentarima mislim.


Svi politroni pogledajte ovo !

https://www.facebook.com/minut.ba/videos/764228133759384/?hc_ref=ARRKBDPCq8qwKDZKVP1ZTMSHYvDIa-pWaFICWw5KZPRugkISvHt4p__DoOpJEFK25ug
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi