ATRAKTIVAN SPORTSKI VIKEND - STREETBALL KOŠARKAŠKI TURNIR I FORMULA DRIVER

Da sport u lokalnim okvirima ovisi uglavnom o entuzijazmu pojedinaca, najbolji su primjer košarkaši i automobilisti.

Milijan Vorkapić, godinama kao igrač i trener, alfa je i omega ogulinske košarke. Zahvaljujući njegovu angažmanu, KK „Ogulin“ sutra organizira iznimno atraktivan streetball turnir, koji je uvršten na FIBA-in kalendar. Prijavljeno je 14 ekipa a turnir se igra 3X3, po FIBA streetball pravilima. Turnir počinje u 16,oo sati a finale se očekuje oko 21,oo sat. Najbolja trojka haklera osvojiti će 5 tisuća kuna, drugi dvije a treći tisuću. Priprema se i tombola za posjetitelje a prva nagrada je putovanje u Makedoniju gdje će sretnik boraviti tjedan dana.

 

A nakon sportskog dijela - fešta u Snoopyu. Ljubitelji strane glazbe napokon će doći na svoje! Čitavu noc provesti će uz najbolje hitove strane glazbe a nastupiti će  dva odlicna dj-a - Nick De Vie i Bruno Conti.

 

U slučaju lošeg vremena, turnir će se održati i gradskoj sportskoj dvorani kod Prve osnovne škole.

Kao što Milijan „vuče“ u  košarci, tako to u automobilizmu radi Bojan Višnjić uz pomoć svojih prijatelja i članova Auto kluba Klek. Ovaj vikend na stazi „Klek“, održava se iznimno atraktivna utrka - Memorijal Ivice Kišesondija - Formula driver. Lani se natjecalo 106 a ove godine, kako mi reče Bojan, prijavljeno je 126 vozača.  Do sada su održane dvije utrke Formula driver - u Buzetu i u Opatiji-Učka, na kojima su sudjelovali vozači iz Slovenije, Austrije, Italije i Hrvatske. Ovogodišnji program počinje već sutra (subota, 25. kolovoza). U središtu grada, od 16,oo - 18,oo sati,  na parkiralištu između Sokolskog doma i dvorane OŠ I.B. Mažuranić, priprema se izložba  trkaćih automobila, kada će svi zainteresirani moći izbliza zaviriti u najbolje međunarodne trkaće automobile i njihovu opremu, upoznati vozače i porazgovarati s njima.

U nedjelju, od 8,oo sati počinju trening vožnje. Svečano otvaranje predviđeno je za 10,2o.

 

24. 8. 2018.

Nebojša Magdić


 

Komentari  

#1 Nešo 2018-08-26 13:53
Brisao spamove i greškom obrisao ove komentare. Žao mi je jer su mahom svi hvalili entuzijazam košarkaša i automobilista.
Možda su komentari negdje i sačuvani ali to JA ne mogu naći.
ISPRIKA.
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi