A KAJ OGULINSKI "FIŠKALI", NIŠ NE VRIDIDU.

 
Nestašni dečkići iz VGPK, zadnjih dana nešto su živnuli. U toj živosti malo i pretjeruju, pa gotovo svakodnevno nešto zanimljivo „iskopaju“ i objave. Što zna biti naporno. Pogotovo ako je predugačko. Ja ih nisam prenosio, jer su mi ostali dužni. E sada, kada su podmirili dug od 10.ooo eura, opet im poklanjam svoj medijski prostor.
 
 
Ovaj puta, nestašni, kakvi već jesu, iskopali su još jedan biser mog omiljenog političara Grumfeka. Prvi čovjek grada, naime izgleda da nema povjerenja u ogulinske pravnike, pa je posao svoga savjetnika i pravnog stručnjaka, prema pisanju virtuoza VGPK, dao Bojanu Dadasoviću, nekom stručnjaku iz Siska. A da je Bojan stručnjak malo nestašan, i malo se zaigrao, otkrivaju oni najjači – novinari Indexa. Između ostalog, o Grumfovom pravnom stručnjaku, pišu i ovo:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
„Dadasovića se sumnjiči da je tijekom 2019. s računa trgovačkog društva plaćao svoje osobne troškove u iznosu od oko 29.400 eura te je izradio 153 nevjerodostojna računa u kojima je naveo podatke različite od onih koje je dostavljao jedinicama lokalne samouprave, trgovačkim društvima i ustanovama.
Također, sumnjiči ga se da je nezakonito s računa trgovačkog društva izuzeo novčani iznos od oko 174.000 eura, oštetivši državni proračun za ukupni iznos poreza na dobit od oko 19.000 eura, kao i jedinicu lokalne samouprave za iznos poreza i prireza na dohodak od kapitala u iznosu od oko 91.000 eura“ navodi Indeks. Evo linka: https://www.index.hr/.../sisacki-hdz-sef.../2503429.aspx
 
I naravno da su to VGPK-ovci popratili. Evo ovako:
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
„Kao što je vidljivo iz teksta s portala "Index" ali i svih drugih nacionalnih portala Bojan Dadasović osumnjičen je za malverzacije.
Dadasović je trenutno predsjednik Gradskog vijeća Grada Siska kao politički partner gradonačelnice Siska (SDP), no isti je bio i savjetnik te pravni stručnjak gradonačelniku Ogulina Daliboru Domitroviću.
Naime, dotičnog Bojana Dadasovića, po preporuci vrha SDP-a svojevremeno je angažirao naš gradonačelnik kako bi radio za naš Grad poslove pravnog savjetovanja.
Gradonačelnik ga je angažirao kao “vrhunskog pravnika” koji će za gradsku upravu, gradske tvrtke i gradske ustanove raditi i izraditi sve pravne akte.
Posao je uglavnom obavljen podosta šlampavo, a pitanje je koliko kvalitetno.
Za te usluge, naš gradonačelnik ga je i platio. Koliko i kako, nije poznato.
Nakon toga Gradonačelnik je s navedenim sklopio godišnji Ugovor (u paušalu) da će on kao "vrhunski pravnik" nešto raditi, al uglavnom biti "hladni pogon". Ne znamo da li još uvijek traje taj Ugovor te koliko je našeg novca plaćeno po istom.
Gledajući ovako, nameće se nekoliko zanimljivosti.
Nakon ove "zanimljive" informacije iz medija ostaje se za pitati, koliko, kako i za što je otišlo javnog novca dotičnom Bojanu Dadasoviću iz proračuna Grada Ogulina?
Za ovakve stvari očito novca ima, ali za plaće odgojateljicama u vrtiću nema novca!?
Možda nekog ovo zainteresira, pa postavi možda našem gradonačelniku kakvo pitanje, ali će morati paziti kad će ga postaviti. Najgore bi bilo ako ga se nešto pita u vrijeme kad nastupi ona njegova poznata amnezija“.
---------------------------------------------------------------------
P. S.
Za greške u konstrukciji rečenica u ovom postu ne odgovaram, jer obradu teksta dečkima iz VGPK posebno naplaćujem. Pošto su mi simpatični, samo 500,oo eura za post. Što nisu platili.
Bojan Dadasović
 
20. 10. 2023.
Nebojša Magdić
Komentari  
#51 Lara 2024-06-01 03:08
I was wondering if you ever thought of changing the layout of your site?
Its very well written; I love what youve got to say.
But maybe you could a little more in the way of content so people
could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having
one or 2 pictures. Maybe you could space it out better?

Feel free to visit my site; book spine calculator mm: [censored]blog.emedi ca.co.uk/salaried-gp -posts-advantages-an d-disadvantages/?una pproved=5119778&mode ration-hash=132b1d11 9159747e840cfd98aa32 289d
Citat
#52 Issac 2024-07-03 05:02
Если хотите приобрести качественный шкаф или шкаф-Шкаф купе на заказ: https://vk.com/kupemebel в
СПб, ждём вашего обращения: купите у нас мебель от производителя на заказ и получите идеальное сочетание стиля и функциональности.
Осуществить заказ шкафа — это ваш
шаг к уютному и организованному дому!


https://vk.com/kupemebel
Citat
#53 Christin 2024-07-23 21:29
Agineer AI - все нейросети онлайн на русском
языке и бесплатно!

Главное удобство и преимущество нашего сервиса в
том, что с помощью технологий
искусственного интеллекта, им максимально оперативно создаются эффективные тексты и качественные изображения
самого различного назначения и в любых объемах для всевозможных сайтов,
интернет-магазинов или маркетплейсов [censored]opensource procurement.org/foru mthread475-Agineer-A I-VSE-NEIROSETI-ONLA IN-NA-RUSSKOM-YZYKE- I-BESPLATNOНейросеть на русском создаст
для вас качественный текст с
уникальностью до 100% за считанные мгновения,
используя инновационные алгоритмытехнологии online генерации
текстов.


Это сэкономит ваше время и деньги, освободит вас от необходимости содержать штат копирайтеров и контент-менеджеров.Поможет вам в короткие сроки запустить
интернет-магазин и ускорить ваши продажи.

На сегодняшний день для работы
доступны ai нейросети – ChatGPT-3.5Turbo и ChatGPT- 4Omni.
С их помощью вы без особых усилий создадите контент,
отвечающий любым требованиям, а
русскоязычная нейросеть онлайн: [censored]opensource procurement.org/foru mthread475-Agineer-A I-VSE-NEIROSETI-ONLA IN-NA-RUSSKOM-YZYKE- I-BESPLATNO учтет ваши индивидуальные
запросы и использует предложенные
вами ключевые слова для лучшего продвижения.
Бесплатные онлайн-чаты с ИИ


Обучение нейросети происходит на основании больших
объёмов информации, касающейся
логики построения всевозможных текстов и создания различных изображений,
для бизнеса в том числе.


Это даёт возможность на выходе
получать контент, отвечающий
всем необходимым условиям и параметрам.
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi