PRIČA O ŠEKRETU.

Čitam na stranici Grada, da će se danas održati sjednica GV-a, sa samo dvije točke dnevnog reda. Pa me to podsjetilo, da imam post o prošloj sjednici, ali sam ga po običaju zaboravio objaviti. Što mogu – demencija napreduje. K'o kod Bruce Willisa.
 
 
Dakle, na prošloj sjednici Gradskog vijeća, moj dragi političar, koga od milja zovem Grumfek, i koji trenutno nešto trkelja kao gradonačelnik, nemajući pametnijeg posla, uhvatio se mog zahoda. Koga Ogulinci kolokvijalno zovu, šekret. Naime, ja sam u jednom postu objavio, kako iz septičke jame pumpam sadržaj na zelenu površinu. Jebi ga, jama puna do vrha, jer nemam kanalizaciju. Pri tome sam spomenuo, što je Grumfeka vjerujem najviše pogodilo, da je prošla vlast izgradila preko 40 kilometara kanalizacijskog sustava, a on i njegova ekipa jedva jadnih stotinjak metara. I onda se, a Bože me sačuvaj, Grumfek uhvatio, ni manje ni više, nego mog šekreta.
Iz Vodovoda i kanalizacije je zatražio i dobio podatak, koliko godišnje plaćam odvoz fekalija, i nekom, samo njemu znanom računicom zaključio, da sam ja, zato što nemam kanalizaciju, uštedio 400 eura. Kao „olinjali speen majstor“, na takvo nešto, naprosto nemam komentara. Za mene je to sumrak pameti.
Jedino mi je čudno, da mu netko iz partijske ekipe ne kaže:
čuj Grumf, nemoj. Glupo ti je i neprilično to što radiš. Kao gradonačelnik ipak trebaš imati određenu razinu komunikacije. A on to očito ne ferma.
-----------------------------------------------------------------
Dakle, Grumfek ima uvid u moju septičku jamu. Za sada samo o količini govana u njoj. Pa se ja, ovako paranoičan hipotetski bojim, da se ne pozabavi i sadržajem te jame. Recimo, zapovijedi svom podređenom direktoru iz ViK-a, testiranje mog dreka na alkohol i drogu. I on, pošto ovisi o Grumfeku, to i učini. E onda sam najebo. Dođe mi recimo Zoki u posjetu, (znate koji Zoki ), i mi povučemo par bijelih lajni, pa zapalimo džoint. I Grumfek to sazna. I na sjednici Gradskog vijeća, to javno obznani. Zoki i Nešo se napušili. Publika plješće.
Onda mi recimo dođe kum Šeks, i mi se onako dobrano naroljamo. I Grumfek to sazna. I na sjednici Gradskog vijeća, javno obznani. Nešo i Šeks se zaneredili. Nazočni na sjednici i slušatelji radio Ogulina, dižu se na noge i oduševljeno plješću. I padne odmah prijedlog:
Uvesti pod hitno točku dnevnog reda:
IZVJEŠĆE O SADRŽAJU SEPTIČKIH JAMA GRAĐANA GRADA OGULINA, S POSEBNIM OSVRTOM NA „ŠEKRET“ NEBOJŠE MAGDIĆA.
I to bi bilo to. Nikome ne škodi malo zajebancije u ova zajebena vremena.
Jedino me muči, je li baš prilično i dozvoljeno objavljivati JAVNO, putem radija, takve bedastoće o nečijim septičkim jamama. Ako gradonačelnik nema pametnijeg posla, i ako mu je moj šekret jedina briga, onda smo svi skupa, da prostite - najebali.
P.S.
A glede moje septičke jame, zabrinuo se lik koji se krije od lažnim profilom – RENATO KRŠNIK. I anonimno me prijavio. A prije prijave, mogao je bolje pogledati fotku i zapitati se, kako to iz septičke jame, ide čista, bistra voda.
E to je moja mala foto tajna.
Bog i fala, i nemojte kaj zamerit.
16. 11. 2023.
Komentari  
#11 007 2023-11-22 23:02
Citat Neven:
Citat Mrki:
Citat Dubioza:
Genijalci koji vode ovaj grad u tri godine ne mogu zavrsiti 300 metara ceste od Dalmatinca do zeljeznog mosta i tamo ljude dovode u ocaj.
I sada bi mi zeljeli da oni nastave graditi kanalizaciju. No za to se treba izboriti a oni niti mogu niti znaju.

A u susjednom Vrbovskom covjek koga su potjerali iz Ogulina za vodoopskrbu i kanalizaciju izvukao preko 100 miliona kuna. I radi se punom parom.
Sto na to kazu drugovi.

Drugovi kažu da je potjerani direktor dobio nepravomoćnu osuđujuću presudu tolko o poštenju navedenog kradljivca antifriza i akumulatora


Zna li itko kako se mukte može doći do Semmelrock opločnjaka?
Hajmo na ozbiljniju temu. Šta je sa još jednim šlamperajom, onim pokraj Snoopya? Gradonačelnik davno otvorio ustanovu za brigu i pomoć djeci s posebnim potrebama kad ona do dana današnjeg pod kljućem u bravi.

NEMA STRUČNOG KADRA ZA RAD SA TAKVOM DJECOM!
A AKO SU PLAĆE KI TETAMA U VRTIĆU NEĆE SE NIKO NITI JAVLJATI NA NATJECAJ!
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi