LOKALNI IZBORI 2018.

Bili izbori a  kako prošli,  još se službeno ne  zna. Inače, odaziv birača, kako je već običaj za lokalne izbore, bio je slab - 23,3 %. Prema podacima koji stižu na kapaljku, jučer do 16, 30, najaktivniji su bili birači u Jasenku. Tamo ih je na izbore izašlo 53,5 % a najslabiji odaziv bio je u MO Ogulin - svega 13,8 %.

HDZ je na svojoj stranici izrazio zadovoljstvo rezultatima izbora. Tamo pišu:

 

HDZ I DALJE NAJJAČA POLITIČKA OPCIJA U GRADU OGULINU!

Nakon prvih neslužbenih rezultata izbora za vijeća mjesnih odbora možemo sa zadovoljstvom ustvrditi da HDZ i dalje ostaje najjača politička opcija u Gradu Ogulinu!
Od 14 mjesnih odbora u kojim smo istaknuli naše kandidate, prema prvim rezultatima, u 10 imamo apsolutnu većinu, a u još dva mogućnost koaliranja.
Zahvaljujemo svima, a osobito onim biračima koji su prepoznali naše kandidate. I dalje nastavljamo zajedno raditi za boljitak svih građana Grada Ogulina!

 

Rezultatima izbora zadovoljni su i u SDP-u. Evo što oni kažu:

 

SDP Ogulin ponovno raste. Ustrajemo u jačanju stranke! Zadnjih 20 godina SDP Ogulin progresivno napreduje i taj trend će se nastaviti nastaviti i u godinama koje slijede. Zahvaljujemo se članovima stranke, aktivistima i simpatizerima na glasovima i izuzetno dobro odrađenom poslu! Čestitamo našim budućim predsjednicama/ima Mjesnih odbora i želimo im puno uspjeha u radu, a od stranke će svakako imati stopostotnu podršku!

 

U SDP-u računaju da će imati najmanje tri predsjednika u mjesnim odborima - Proce, Grad Ogulin i Otok Oštarijski. Do sada su imali samo jednoga i to u Musulinskom Potoku gdje je ovoga puta pobjedila nazavisna lista.

HDZ je uspješan na Sv. Jakovu, u Ribarićima, Ogulinskom Zagorju, Lomostu, Turkovićima,  Ogulinskom Hreljinu, Žegar -Podvrhu,  Trošmariji, Salopek selu i Desmericama.

Najveći MO Prapuće-Zagrad, s 1.429 birača, od čega je na biralište izašlo skromnih 19,6 %, pripasti će po neslužbenim rezultatima, nezavisnima.

SDSS je osvojio Jasenak i Ponikve a sestrinski DSS  Gornje i Donje Dubrave. Nezavisni su osvojili  Drežnicu i Musulinski Potok.

21. 5. 2018.

Nebojša Magdić

 

 

 

 

 

 

 

Komentari  

#71 Ive 2018-05-29 17:37
Raspitaj se k...... kaj je bilo kad se trebao izabrat oredsjednik da klub moze ziviit. Sve galamđije iz doba HDZ-a, kad se lova maznjavala, zamučase i poklopise se po usesi. Da ni isti taj Mrvosev, kako ti konju velis, pristal da bude vd predsjednik ne bi ni kluba sad bilo.
Lako je doma sidit i srat protiv ljudi.
Citat
#72 SPORTAŠ 2018-05-29 21:58
Da nije Miloša klub bi se raspao .Svi samo trkeljaju a niko neće podmetnuti svoja leđa. Josipdol je sada bolji klub od Ogulina .
Citat
#73 og 2018-05-29 23:08
Je realno nitko nije htio uzet klub zato netreba po čovjeku.
Citat
#74 doktor znanosti 2018-05-30 12:07
E sada se vraćamo na problem da li treba toliko klubova.

Čobani !!!!

Grumf kad će voda pojeftiniti, smeće također. To zanima ljude. Samo zapošljavaj slugane.
Mater ti bez srama ne može šetati gradom.

Dičica se igraju Monopoli igrice. One koje sluša gradonačelnik su pametni u PM.
Citat
#75 Fox 2018-05-31 10:34
Lupetaš doktore znanosti. Lupetaš
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi