MINISTARSTVO POMAŽE SANACIJU PROMETNICA

Gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović je u Ministarstvu regionalnog razvoja i fondova Europske unije potpisao ugovor za sufinanciranje projekta Obnova i sanacija nerazvrstanih cesta i pratećih infrastrukturnih građevina oštećenih uslijed vremenskih nepogoda. Putem ovog projekta sanirat će se oštećenja na gradskim prometnicama nastala protekle zime uslijed vremenskih nepogoda, snijega, leda i kiša, koje su pogodile grad.

Ministarstvo je raspisalo natječaj za dodjelu sredstava za otklanjanje oštećenja nastalih uslijed vremenskih nepogoda karakterističnih za brdsko-planinsko područje, odnosno na štete na prometnicama nastale zbog leda, snijega i kiše, Grad Ogulin je prijavio spomenuti projekt na natječaj, projekt je prošao evaluaciju te je ministarstvo odobrilo sufinanciranje.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 1,4 milijuna kuna. Ministarstvo će od tog iznosa financirati 650 tisuća kuna, a Grad Ogulin preostalih 750 tisuća kuna.

Protekle zime snježne padaline su bile iznimno obilne pa su troškovi čišćenja snijega bili višestruko veći od planirani zbog čega su iscrpljena proračunska sredstva namijenjena za održavanje prometnica, za čišćenje snijega i asfaltiranje oštećenja. S druge strane i troškovi sanacije šteta, popravaka nastalih zbog velikih količina snijega, leda i kiše, su veći od uobičajenih, što predstavlja velik teret za gradski proračun. U svijetlu navedenog ovih 650 tisuća kuna od Ministarstva dobro će doći Gradu za popravak infrastrukture.

6. 7. 2018.

Grad Ogulin

Komentari  

#11 Na znanje 2018-07-11 19:05
Pinky zbori:
Sad ako zelis raditi i zaposljavati sva su ti vrata otvorena bez fige u dzepu.
A zaboravio je reci da moras biti u SDP.u ili u Zeljinoj NZ listi. Isto kao sto je Banana kad je bio na vlasti u HZ.u dijelio radna mjesta clanovima SDP.a i njihovoj djeci. Najzalosnije je sto su neeki vec imali posao ali eto zazeljeli se malo zeljeznice. Sve legalno i transparentno. :lol:
I sva su im vrata bila otvorena bez fige u dzepu. Joj Pinky nemoj molim te.
A ovo drugo sto navodis i ja bi volio da se razjasni i da netko konacno odgovara na svoja nedjela. Ali ima jos nesto---presumpcija. Sve ostalo su naklapanja.
Citat
#12 Miki 2018-07-11 19:57
Jeste skuzili da grumfek placa na fejsu vijest da su dobili peticu da bi imal vise lajkici. Pa ovo je prenisko. Plati objavu kad trebaju ljudi vidit nesto bitno a ne samohvalu. I s koji novci
Citat
#13 doktor znanosti 2018-07-12 10:10
“Sve su životinje jednake, ali neke životinje su jednakije”,

8)
Citat
#14 Petica 2018-07-12 11:35
Najzalosnije je kaj rezultat koji su dobivali i prosli proracuni u proslosti prikazuje ka napredak. Koji spin majstor! To ga je prokurist savjetovao!
Citat
#15 Fric 2018-07-13 14:04
Od pet gradova u Županiji samo Slunj nije dobio ocjenu pet. Svi ostali su dobili a i još neke općene kao recimo Tounj. I time se ajdemo hvaliti. Prozirno
Citat
#16 Dino 2018-07-13 15:22
Kaj je najbitnije i prije smo to dobivali. Ali medijski je ovo popraceno kao da je jedinica bila prije zuteg. Plitki ste ko plitak potok.
Citat
#17 doktor znanosti 2018-07-15 10:36
Svi politroni pogledajte ovo !

https://www.facebook.com/minut.ba/videos/764228133759384/?hc_ref=ARRKBDPCq8qwKDZKVP1ZTMSHYvDIa-pWaFICWw5KZPRugkISvHt4p__DoOpJEFK25ug
Citat
#18 Izbacivač 2018-07-17 00:49
Citat Pinky:
Pa normalno da ce biti bolje, sad nam ne valja petica a prije za hdzeja peticu smo mogli samo sanjati.
Naravno da sve ide na bolje, otvaraju se radna mjesta za sve, zona je zjapila prazna a uskoro ce zaposljavat stotine ljudi.
Nije sdp doveo tvornice nije ni hdz, ali im je sdp omogucio transparentnu igru (da peticu s pocetka price) ne treba vise gradit vikendice ako zelis sanaciju parka, ne treba davati 100.000e ako zelis od kasarne napraviti poslovno stambenu zgradu i kafic, ne treba kupovati stanove u zg ako zelis postaviti kanalizaciju. Sad ako zelis raditi i zaposljavati sva su ti vrata otvorena bez fige u dzepu. Eto to je razlika

Bravo Pinky, potpisujem!
Citat

Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi