SPREMA LI SE DOMITROVIĆ BITI BUDUĆI MINISTAR OBRAZOVANJA, MALO SE ŠALE IZ HDZ-a.

 

Na otvoreno pismo koje je ministru Fuchsu, nakon iz Karlovačke županije, reagirali su i iz ogulinskog HDZ-a.

"Opet svjedočimo politikanstvu gradonačelnika Domitrovića i prikupljanju jeftinih političkih bodova na račun ogulinske Gimnazije i strukovne škole Bernardina Frankopana te broja učenika u razrednim odjelima. Iako imamo informaciju da je Domitrović zvao na razgovor trenutnog ravnatelja ogulinske Gimnazije koji mu je rekao da koliko je ravnatelj tražio, toliko su i dobili. Žalisno je da Domitrović koristi dobivene informacije kao predmet trgovine da ponovo ispolitizira ovu situaciju.
Ogulinskim osnovnim i srednjim školama je Osnivač Karlovačka županija gdje i ovaj put Domitrović pokazuje nesuradnju, ne komunicira sa županijom i iznosi neistine.
Saznajemo od ravnatelja škola da svi ravnatelji dobiju tablicu u koju upisuju broj učenika i broj razrednih odjela, a Karlovačka županija je srednjim školama osigurala broj upisnih mjesta te dva nova programa: web dizajner u Gimnazijii i strojarski računalni tehničar u Obrtničkoj. Karlovačka županija u dogovoru s Ministarstvom nakon objave konačnih ljestvica osigurala je u jesenskom upisnom roku dodatna upisna mjesta gdje se unatrag tri tjedna založila i saborska zastupnica Anđelka Salopek zajedno s Osnivačem Karlovačkom županijom i Ministarstvom.
Ponovo bahatost i politikanstvo Domitrovića od kojeg ne možemo očekovati suradnju, a toliko je pametan da se u sve razumije pa očekujemo uskoro da Domitrović zamijeni ministra Fuchsa", navode iz HDZ-a.
 
23. 7. 2024.
HDZ Ogulin
Komentari  
#51 Jodi 2024-08-15 09:59
In recent years, the market has been flooded with an abundance of weight
loss supplements claiming to offer the ultimate
solution to shedding those extra pounds. One such product that has
garnered significant attention is Vitazen keto Gummies Review: [censored]sohochung. com/bbs/board.php?bo _table=free&wr_id=24 460 Keto Gummies.
Citat
Dodaj komentar

Sigurnosni kod
Osvježi